Doktorun kağıda yazdığını anlayabiliyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Visal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 889

Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Arka omzumda oluşan şiddetli ağrılar sebebiyle ortopedi doktoruna gittim, beni fizik tedaviye yönlendirdi, orada bana altı adet hareket gösterdiler, o hareketleri yapıyorum ve iyiyim şu an.
Benim sorum şu, ben rahatsızlığımın adı ne onu anlamadım doktor söylediğinde. Zaten çok kısık sesle konuşuyordu bir de latince(?) bir şey söyleyince hiç anlamadım zaten. Kağıda yazılı bir şey var, o mudur bilmem. Yine de sormak istiyorum:
Kağıtta doktorun ne yazdığını okuyup anlayabilen var mı? Varsa yazabilir mi lütfen?
Teşekkür ederim.

"Bölüm 52 FTN odası
kortizol büfonu(?) olan
haplar ffe [???] al
[???] değerlendirmeniz
rica olur."

Son düzenleme:

Öncelikle geçmiş olsun. Tüm doktorlar niçin bir de böyle yazıyor? Tesadüf mü?

Bunu doktor yazmıyor, sağlık ocağı yazıyor.

İfadeler: 470
Bunu doktor yazmıyor, sağlık ocağı yazıyor.
Yok doktor beni FTR'ye yönlendirirken gözümün önünde yazdı, şahit oldum yani.

Herifler sadece kendi meslektaşlarının ve eczacıların anlayabileceği bir dil yaratmışlar. Sadece o dil üzerinden iletişim kuruyorlar.
FTR'deki doktor da okuyamadı, bana ağrımın konumunu sordu, birkaç soru daha sordu öyle hareket gösterdi. İlginç gerçekten.

Yok doktor beni FTR'ye yönlendirirken gözümün önünde yazdı, şahit oldum yani.
Emin misiniz? Genelde doktorlar söylemese bile veya anlamazsanız bile E-Nabiz'da hastalığınızın nedeni, ismi vs. yazar.

Mors alfabesi gibi gerçekten ne olduğu belli değil. Bir Türkçe bu kadar kötü yazılmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…