O 1-2 şişe götürebilme olayı yalan olur. Ben uyarayım da o yandan hevesiniz olmasın.Hizmet sektörü genel olarak çok zor. Düğünlerde alkollü müşteriler olacak, sen de evine 1-2 şişe bir şey götürebileceksin. Öte yandan bahşişi iyi olacak. Gece geç vakitlere kadar çalışacaksın.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Benim arkadaşım gidiyor. Günlüğü 500-750 arası değişiyor. Düğün başlamadan gelip ortamı hazır hale getiriyorsun, düğün başlayınca devamlı servis yapıyorsun. Tatlı-kurabiye-meyve servisleri sıra halinde oluyor. Düğün bittikten sonra temizlik başlıyor ondan sonra bitiyor. Eğer kameraman falan olursan mutlaka bahşiş veren olur 
mustaine
Üstün
Gittim, bana hiç zor gelmedi.Çok zor haberin olsun hortlatıyorum ama kolay değil.
Evet öyle gittim çok kolaydı. Tek zorluk ayakta dikilmek yani. Ara sırada sigaraya çıkıyordum.Benim arkadaşım gidiyor. Günlüğü 500-750 arası değişiyor. Düğün başlamadan gelip ortamı hazır hale getiriyorsun, düğün başlayınca devamlı servis yapıyorsun. Tatlı-kurabiye-meyve servisleri sıra halinde oluyor. Düğün bittikten sonra temizlik başlıyor ondan sonra bitiyor. Eğer kameraman falan olursan mutlaka bahşiş veren olur![]()
- Makaleler
- 1
Birde devamlılık yok o güzel. Arkadaşım istediği zaman gidiyor mutlaka bir iş çıkıyor.Gittim, bana hiç zor gelmedi.
Evet öyle gittim çok kolaydı.
Diğer arkadaşların dediği gibi 1-2 şişe alabildin mi kendine?Gittim, bana hiç zor gelmedi.
Evet öyle gittim çok kolaydı.
Çalıştığın yer kolay veya işlek değil ben askeri yerde çalıştım çok zordu 1500 tane bulaşık vardı.Gittim, bana hiç zor gelmedi.
Evet öyle gittim çok kolaydı. Tek zorluk ayakta dikilmek yani. Ara sırada sigaraya çıkıyordum.
mustaine
Üstün
Alkol yoktu.Diğer arkadaşların dediği gibi 1-2 şişe alabildin mi kendine?
Bulunduğum mahallenin işlek yeriydi. İnsana göre değişir işlek olup olmaması.Çalıştığın yer kolay veya işlek değil ben askeri yerde çalıştım çok zordu 1500 tane bulaşık vardı.
Ne kadar kazandınız?Alkol yoktu.
Bulunduğum mahallenin işlek yeriydi. İnsana göre değişir işlek olup olmaması.
mustaine
Üstün
2 gün 1200TL. YKS zamanı hafta sonu harçlığı için gitmiştim.