Hizmet sektörü genel olarak çok zor. Düğünlerde alkollü müşteriler olacak, sen de evine 1-2 şişe bir şey götürebileceksin. Öte yandan bahşişi iyi olacak. Gece geç vakitlere kadar çalışacaksın.
O 1-2 şişe götürebilme olayı yalan olur. Ben uyarayım da o yandan hevesiniz olmasın.

Benim arkadaşım gidiyor. Günlüğü 500-750 arası değişiyor. Düğün başlamadan gelip ortamı hazır hale getiriyorsun, düğün başlayınca devamlı servis yapıyorsun. Tatlı-kurabiye-meyve servisleri sıra halinde oluyor. Düğün bittikten sonra temizlik başlıyor ondan sonra bitiyor. Eğer kameraman falan olursan mutlaka bahşiş veren olur 😀

Çok zor haberin olsun hortlatıyorum ama kolay değil.
Gittim, bana hiç zor gelmedi.

Benim arkadaşım gidiyor. Günlüğü 500-750 arası değişiyor. Düğün başlamadan gelip ortamı hazır hale getiriyorsun, düğün başlayınca devamlı servis yapıyorsun. Tatlı-kurabiye-meyve servisleri sıra halinde oluyor. Düğün bittikten sonra temizlik başlıyor ondan sonra bitiyor. Eğer kameraman falan olursan mutlaka bahşiş veren olur 😀
Evet öyle gittim çok kolaydı. Tek zorluk ayakta dikilmek yani. Ara sırada sigaraya çıkıyordum.