Dungeons & Dragons bilgi ve ilgi seviyeniz ne durumda?

• Adını duydum ama hiç oynamadım, ilgimi de çekmiyor.

Oy: 0 0,0%
  • Biliyorum, ilgim var ve oynamak istiyorum.

• Oynadım ve hâlâ oynuyorum.

• Oy verenlerin toplamı
    7

Lacan 1

Üstün
Makaleler
82
Ben Dungeons & Dragons oynayan ve oynatan bir oyuncu ve Dungeon Master'ım (Zindan Efendisi/Oyun Yöneticisi). Foruma belki D&D konusunda içerik üretirim diye bir nabız yoklayayım dedim.

Dungeons & Dragons öncelikle böyle bir oyun, görüntü olarak :D:

Oyun, zar atma mekaniğinin olduğu masaüstü (PC değil yani yüz yüze yahut Discord sesli [günümüzde Discord da var]) rol yapma oyunu. Yani bir Cyberpunk 2077, The Witcher değil. O karakteri siz kendiniz canlandırıyorsunuz. Bunun yanında yeterince kafa yorarsanız The Witcher'ı D&D'ye uyarlayabilirsiniz bile. Ama genel olarak elfler, cüceler, halflingler, tieflingler, insanlar; rangerlar, wizardlar, fighterler, warlocklar vs. var. Bence oynanır aga. :D

Siz D&D hakkında ne düşünüyorsunuz, ne biliyorsunuz ediyorsunuz yorumlara alayım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisede ekibim vardı oynadık, güzeldi. Ama şimdi olsa oynamam. Uğraşamam artık.

Ben dungeons & dragons oynayan ve oynatan bir oyuncu ve dungeon Master'ım (zindan Efendisi/Oyun yöneticisi). Foruma belki d&d konusunda içerik üretirim diye bir nabız yoklayayım dedim.

Dungeons & dragons öncelikle böyle bir oyun, görüntü olarak :D:

Oyun, zar atma mekaniğinin olduğu masaüstü (PC değil yani yüz yüze yahut Discord sesli [günümüzde Discord da var]) rol yapma oyunu. Yani bir Cyberpunk 2077, The Witcher değil. O karakteri siz kendiniz canlandırıyorsunuz. Bunun yanında yeterince kafa yorarsanız The Witcher'ı d&d'ye uyarlayabilirsiniz bile. Ama genel olarak elfler, cüceler, halflingler, tieflingler, insanlar; Ranger'lar, wizardlar, Fighter'ler, warlocklar vs. var. Bence oynanır aga. :D

Siz d&d hakkında ne düşünüyorsunuz, ne biliyorsunuz ediyorsunuz yorumlara alayım. Teşekkür ederim.

Eskiden olsa oynardım, şimdi kafa yorulmaz çok karmaşık ve saçma.

Son düzenleme: