Karşıysa o zaman yaygınlaştırmayacaklar. Bunlara ceza verecekler. Küçücük çocukların izlediği çizgi dizilere de LGBT, Sjw gibi şeyleri karıştırmayacaklar. Azıcık omurgaları olacak.
Karşıysa o zaman yaygınlaştırmayacaklar. Bunlara ceza verecekler. Küçücük çocukların izlediği çizgi dizilere de LGBT, Sjw gibi şeyleri karıştırmayacaklar. Azıcık omurgaları olacak.
Kusura bakmayın da bu yüzden yalnızım dediğinizden sonra hiçbir sözünüzü ciddiye alamıyorum. Yalnızsınız çünkü asosyalsiniz veya yobazsınız. Ben Kütahya’da Ukraynalı kızların bile gelenekçisini buldum
Ön yargılarınızı bırakıp özgüveninizi toplarsanız yalnızlıktan kurtulursunuz. Kadınlarla konuşmayı deneyin.
Amerika'dan öyle çok nefret ediyorum ki, onların batı kültürünün dünyadaki birçok ülkedeki insanları nasıl bozduğunu, toplumda sorunlara sebebiyet verdiklerini... En sevmediğim ülke uzun süreden beri Amerika'dır. Birçok sebebi var arkadaşlar. Geleneksel dönemi geri istiyorum. 2000'li yılların...
techolay.net
Ben anlatamadım bunlara sorunun kendilerinde olduğunu.
Amerika'dan öyle çok nefret ediyorum ki, onların batı kültürünün dünyadaki birçok ülkedeki insanları nasıl bozduğunu, toplumda sorunlara sebebiyet verdiklerini... En sevmediğim ülke uzun süreden beri Amerika'dır. Birçok sebebi var arkadaşlar. Geleneksel dönemi geri istiyorum. 2000'li yılların...
techolay.net
Ben anlatamadım bunlara sorunun kendilerinde olduğunu.
Amerikanın iyi yanları kadar dünyaya verdikleri zarar da var, İslam ülkelerine hakim olmadığım için o konuda net bir yorum yapamayacağım ancak, Batının özellikle Asya ülkelerini dahi bozduğunu ve gelenekselliklerini zamanla kaybettiklerini biliyorum. Bu sebeple, Amerika karşıtıyım. Amerika sosyal kültür emperyalizmi olmamalıydı. Taciz ve tecavüzün kültürü olmaz zaten, normalde arabistan gibi islam ülkelerinde böyle tecavüz gibi şeyler olmaması gerekir çünkü islam dinine göre bu günahtır.
Boş insan sensin, sen git o yumuşak sesinle ''Mörhaba arkadaşlar ben röcep'' deyip video çeksene. : D Bu tartışmalar senin alanına bile girmiyor, adam akıllı bir üslup kullansan ona da saygı duyardım, haddini aşıyorsun.
Sen kafasız bir varlık olduğun için üslup bozmadan durmak zor geliyor kanka, 2 saattir batı cart curt zırvalıyorsun ama o köpeği olduğun doğuluların yaptığı ***** işler anlatılınca sesin çıkmıyor çünkü kafasız bi' aptalsın sen. Gidip asılsız veriler atıp 50 saattir kendini avutmaya çalışıyorsun ama küçük kafan gerçekleri kaldıramayacak kadar zırva bi' kafa.
Sonra diyorsun saygı maygı, senin gibi tecavüz ülkesi destekçilerine saygı maygı yok. Madem bu kadar çok seviyorsun, ****** git o Afganistan'da yaşa. Madem çok biliyorsun alanına girmeyecek diye zırvaladığın adamın forumuna da kayıt olma o zaman, ****** git.