Arkadaşlar isteklerimin özeti; Dünyada barış istiyorum, ABD'nin emperyalizminden kurtulalım, ABD'nin bazı saçma yasalarından arınalım istiyorum. Taciz ve tecavüz oranları yok olsun veya eğer mümkünse olabildiğince azalsın, potansiyel tecavüzcüler rehabilite edilsin, hayata faydalı olacak insanlara dönüştürülsünler, dünyada hapishanelerde milyonlarca insan görmek yerine, birkaç bin kişiden ibaret olsun, suç işleme oranlarında ciddi düşüş olsun, linç kültürü, woke up kültürü, şiddet, alaycılık, kişinin mahremiyetine saygısızlık gibi sorunlardan kurtulalım istiyorum... @Recep Baltaş
Japonya'da yaşayan bir arkadaşım var ve bizzat ondan öğrendim tecavüz ve intihar rakamlarının yüksekliğini. Güney Koreliler ile dost olduğumuz doğru olabilir ama bu, bu ülkelerin tecavüzden ve/veya intihardan uzak olduğu anlamına gelmez. Hatta yanlış hatırlamıyorsam uzun bir süre boyunca dünya intihar oranlarında en yüksek rakamlara sahipti. Lakin bu bilgiyi kanıtlayamayacağım için hem size hem de tartışmadaki diğer insanlara dezenformasyon olmaması adına spekülatif olarak değerlendirmek istiyorum.
Daha kendi aldığı cevabı okumataktan aciz M wördler gittikleri her yerde küçük kızlara tecavüz ediyorlar. İngiltere'deki Pakistannlı grooming gang'leri bilmiyor musun? Yahu yaşağım ülke M wörd ülkesi bana ne masal okuyorsun bekarete takılmış boş insan!
Bu adamları zapt etmek için şeri kanunu çıkardılar zaten. Ancak, rape istatistiklerine bakacak olursak İskandinav ülkeleri ve ABD başı çekiyor. Git bak bakayım ABD'ye, kaç tane taciz tecavüz olayı var görürsün. Dünyada eşi benzeri görülmemiş sapıklıklar o batı ülkelerinden çıkıyor. Örnek verdiğin Pakiler zaten islam düşmanı herifler, şeri hukuk sistemi bu adamları idam ediyor, hadım ediyor. Zaten bunların gözü de islam'da değil, batıda.
Japonya'da yaşayan bir arkadaşım var ve bizzat ondan öğrendim tecavüz ve intihar rakamlarının yüksekliğini. Güney Koreliler ile dost olduğumuz doğru olabilir ama bu, bu ülkelerin tecavüzden ve/veya intihardan uzak olduğu anlamına gelmez. Hatta yanlış hatırlamıyorsam uzun bir süre boyunca dünya intihar oranlarında en yüksek rakamlara sahipti. Lakin bu bilgiyi kanıtlayamayacağım için hem size hem de tartışmadaki diğer insanlara dezenformasyon olmaması adına spekülatif olarak değerlendirmek istiyorum.
En azından o ülkelerde geleneklerini koruyan kesimler daha yaygın, geleneksel kesimde taciz tecavüz olmaz. Gerçek aşk ve gerçek ilişkiler var, ben asyanın kültürlü tarafıyla ilgileniyorum. Ancak bunun aynısını Amerika'da göremezsiniz.
Number of rape incidents per 100,000 citizens in different countries. Figures do not take into account rape incidents that go unreported to the police.
Afganistan'daki Bacha Bazi gibi mi? Kadın cinsel organını sünnet eden M wördler gibi mi? Şeyhimin muzu çeşme gibidir diyenler gibi mi? Cin çıkartanlar gibi mi? Yezidi kızları köle pazarında satan IŞİD gibi mi? Köle olmayan kızların diri diri yakılması gibi mi?