- Makaleler
- 5
Not olarak düşeyim Kaspersky Standard Plan'ı sizin için daha uygun. Ücretsiz versiyonda linkleri taramıyor diye hatırlıyorum.
Not olarak düşeyim Kaspersky Standard Plan'ı sizin için daha uygun. Ücretsiz versiyonda linkleri taramıyor diye hatırlıyorum.
Free planda da Güvenli Tarama özelliği bulunuyor. Linkleri taramamasından kastınız "Bu site güvenilir" falan diyor yanında işaret çıkıyor. O ise pek önemli bir şey değil. Güvenli Tarama gerekli korumayı yapar.Not olarak düşeyim Kaspersky Standard Plan'ı sizin için daha uygun. Ücretsiz versiyonda linkleri taramıyor diye hatırlıyorum.
Çok özel birisindir bilgisyarında önemli şeyler vardır sen bir şey yapmamışsındır ama iyi bir hacker sızmıştır durduk yere o zaman olabilir. Farklı bir ağa bağlanmışsındır o ağda virüslü makine vardır worm oradan zıplayabilir.
Pek doğru bir argüman olduğunu zannetmiyorum; çünkü güvenlik açıklarından da virüs bulaşma ihtimali var. Güncellemeler yapılabilir, doğru ama atladıkları, henüz tespit edemedikleri bir açıktan virüs bulaşabilir.Durduk yere bulaşmış zannedilebilir ancak bir şeyler yapılmıştır ondan bulaşmıştır ancak kişi farkında değildir.
Bu, pek böyle bir şey değil. Bunlar daha en basit şeyler: İşlemcin (düzeltme: işletim sistemin) güncel mi? Kullandığın uygulamalar güvenilir mi? Düzenli güvenlik güncellemelerini yüklüyor musun? Daha birçok faktör var.Evet sorum açık ve net. Dışarıdan hiçbir program vb. yüklemiyorken, hiçbir reklama tıklamadan, flash bellek takmadan virüs bulaşabilir mi?