alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 26 Temmuz 2025 #1 https://www.haber7.com/guncel/haber/3550236-ekmek-alma-tartismasi-cinayetle-bitti-abisini-oldurdu Aksaray’da 16 yaşındaki E.Y., annesinin istediği ekmeği kimin alacağı konusunda tartıştığı 17 yaşındaki ağabeyi Muhammed Y.’yi göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Suçunu itiraf eden kardeş ve anne gözaltına alındı.
https://www.haber7.com/guncel/haber/3550236-ekmek-alma-tartismasi-cinayetle-bitti-abisini-oldurdu Aksaray’da 16 yaşındaki E.Y., annesinin istediği ekmeği kimin alacağı konusunda tartıştığı 17 yaşındaki ağabeyi Muhammed Y.’yi göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Suçunu itiraf eden kardeş ve anne gözaltına alındı.
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 26 Temmuz 2025 #2 Ülkede neler döndüğünü anlamak cidden güç. İnsanımız zaten mental olarak sıkıntılıydı, sıcaklarla daha delirdi diye düşünüyorum.
Ülkede neler döndüğünü anlamak cidden güç. İnsanımız zaten mental olarak sıkıntılıydı, sıcaklarla daha delirdi diye düşünüyorum.
Xeytan Başarılı Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 70 Çözümler 1 Beğeniler 82 26 Temmuz 2025 #3 İnsanlarda psikoloji, tahammül namına hiçbir şey kalmadı, şaka gibi nereden nereye geldik ya.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.504 Çözümler 70 Beğeniler 5.461 Yer Haddonfield, Illinois 26 Temmuz 2025 #4 Michael Myers filmlerini izleyip ciddiye alacaksanız izlemeyin abi. Yazık cidden.
J jandark Çalışkan Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 64 Beğeniler 35 26 Temmuz 2025 #5 Yorumlar çok ayrı seviye. İnsan çıldırır harbiden. Sebebi islami eğitim olmaması diyen bile var. Cahillik diz boyu.
Yorumlar çok ayrı seviye. İnsan çıldırır harbiden. Sebebi islami eğitim olmaması diyen bile var. Cahillik diz boyu.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.504 Çözümler 70 Beğeniler 5.461 Yer Haddonfield, Illinois 26 Temmuz 2025 #6 jandark dedi: Yorumlar çok ayrı seviye. İnsan çıldırır harbiden. Sebebi islami eğitim olmaması diyen bile var. Cahillik diz boyu. Genişletmek için tıkla... Allah korkusu yok bu millette yiğenim olsa hiç böyle şeyler olur mu (!)
jandark dedi: Yorumlar çok ayrı seviye. İnsan çıldırır harbiden. Sebebi islami eğitim olmaması diyen bile var. Cahillik diz boyu. Genişletmek için tıkla... Allah korkusu yok bu millette yiğenim olsa hiç böyle şeyler olur mu (!)
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 26 Temmuz 2025 #7 Ekmek almaya gitmek ne kadar zor olabilir? Ve bu yüzden abisini öldürmüş ne kadar çok aptal insanlar var.
Ekmek almaya gitmek ne kadar zor olabilir? Ve bu yüzden abisini öldürmüş ne kadar çok aptal insanlar var.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 26 Temmuz 2025 #8 Michael MYERS dedi: Allah korkusu yok bu millette yiğenim olsa hiç böyle şeyler olur mu (!) Genişletmek için tıkla... jandark dedi: Yorumlar çok ayrı seviye. İnsan çıldırır harbiden. Sebebi islami eğitim olmaması diyen bile var. Cahillik diz boyu. Genişletmek için tıkla... Konudan çok sapmayalım ama din olmadan vicdana ve ahlaka sahip olamayan canlı da kendine insan demesin. Ne zamandan beri vicdan ve ahlak bir dine bağlı oldu? Boş verin gitsin. "Ekmek almaya gitmemek" için kavga ederken birini öldürmek. İnsanda da biraz IQ olmalı.
Michael MYERS dedi: Allah korkusu yok bu millette yiğenim olsa hiç böyle şeyler olur mu (!) Genişletmek için tıkla... jandark dedi: Yorumlar çok ayrı seviye. İnsan çıldırır harbiden. Sebebi islami eğitim olmaması diyen bile var. Cahillik diz boyu. Genişletmek için tıkla... Konudan çok sapmayalım ama din olmadan vicdana ve ahlaka sahip olamayan canlı da kendine insan demesin. Ne zamandan beri vicdan ve ahlak bir dine bağlı oldu? Boş verin gitsin. "Ekmek almaya gitmemek" için kavga ederken birini öldürmek. İnsanda da biraz IQ olmalı.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.504 Çözümler 15 Beğeniler 2.814 26 Temmuz 2025 #9 Suça sürüklenmiş çocuk Azmettirici anne
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.380 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.731 26 Temmuz 2025 #10 Yani bizde kavga ederdik ama öldürmek bambaşka seviye. Artık sorgulamak istemiyorum.