Anlamıyorum neden bu forumda NVIDIA kullananlar objektif olamıyor? Gayet diyorum ki THH'ye başvurun kafanız ağrımasın, yok AMD'den kaynaklı şöyle böyle, zaten sorunun AMD kaynaklı olduğunu biliyoruz yardım ediyorum adam AMD savunuyosun diyor, mouse konusunda hiç konuşmayalım bile diyebileceğiniz hiçbir şey yok, daha geçenlerde aynı durum oldu diyorum iade edin yok şöyle yok böyle yok hazır sistem iade edemiyorum falan, yahu gidip iade edin neden forumda yardım isteyeceğine tüm AMD kullanıcılarına saldırırsınız ki? Forumda konulara bakmaya gelen adama bile saldırılıyor anlamadım gitti, almayın kardeşim siz AMD almayın dünyanın en kötü markası AMD almayın tamam bunu mu duymak istiyorsunuz almayın? Sorunsuz diye bir şey mümkün değil NVIDIA da bile 5000 serisi iğrenç halde ama biride çıkıp laf etmiyor, adamlar malzemeden kaçıyor yetmiyor ırkçılık yapıldığı göz önünde olmasına rağmen kimse de çıkıp konuşmuyor hayret, geçmişte ülkemize yapılan durumlarda her bir markadan ses çıkarken NVIDIA hiçbir şey yapmıyor, GeForce NOW'dan bahsetmiyorum bile.
Lütfen bir daha AMD almayın.