LuisB4y

Çalışkan
Arkadaşlar ekran kartım daha yeni. Monitörümde de ölü pixel yok. Bu neden oluyor? Videoda kırmızı yanıp sönüyor.

17559868531468279364717574130790.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel yok ise(tüm renklerde denendiyse);

Nvidia 580 ve üst sürümleri kurmayın kuruluysa DDU ile silin 577 sürümü kurun.

Bir de bazen basite indirgemek lazım sorunları, başka bir hdmi dp kablosuyla denediniz mi ? Ve diğer portlarla(monitörde farklı port var ise o girişe takıpta deneyin)

Ölü piksel yok ise(tüm renklerde denendiyse);

Nvidia 580 ve üst sürümleri kurmayın kuruluysa DDU ile silin 577 sürümü kurun.

Bir de bazen basite indirgemek lazım sorunları, başka bir hdmi dp kablosuyla denediniz mi ?
HDMİ kablosu yeni hocam. Başka kablo ile de denedim.

Hangi sürücü sürümü kurulu?
Bu sorun sadece tarayıcıda video izlerken mi oluyor yoksa PC de video izlerken mi?
Oyunlarda da böyle bir sorun yaşadın mı?
Tarayıcıda discordda gördüm ş,imdilik yanlış değilsem oyunda da oldu.

Mesela discord da video başlatma tuşunun orada oluyor başlatıyorum. Sonra gidiyorlar.

Mesela discord da video başlatma tuşunun orada oluyor başlatıyorum. Sonra gidiyorlar.
Tüm renkleri denediyseniz ölü piksel testinde sorun yoksa ve başka kabloda denendiyse GPU test yapar mısınız sıcaklık değerleri nasıl ?

Bundan önce dediğim gibi Nvidia sürümünüze bakın 580 ve üzeri versiyonsa DDU ile kaldırın 577 kurun. Aklıma başka bir şey gelmedi internette araştırdım GPU Vram hatası ile ilgili olabilir demişler.

Ekran kartı ikinci el mi sıfır mı ? Her şeyi yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız başka sisteme takıp deneme şansınız varsa deneyin ya da garantiye yollayabilirsiniz. Underclock yapıp deneyin düzelirse garantiye yollayın yazılmış çözüm önerisi olarak.

Tüm renkleri denediyseniz ölü piksel testinde sorun yoksa ve başka kabloda denendiyse GPU test yapar mısınız sıcaklık değerleri nasıl ?

Bundan önce dediğim gibi Nvidia sürümünüze bakın 580 ve üzeri versiyonsa DDU ile kaldırın 577 kurun. Aklıma başka bir şey gelmedi internette araştırdım GPU Vram hatası ile ilgili olabilir demişler.

Ekran kartı ikinci el mi sıfır mı ? Her şeyi yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız başka sisteme takıp deneme şansınız varsa deneyin ya da garantiye yollayabilirsiniz. Underclock yapıp deneyin düzelirse garantiye yollayın yazılmış çözüm önerisi olarak.
Ekran kartı 0 daha sistemi dün aldım zaten hocam. Sıcaklık değerlerim son derece normal derin çalışıyor. Nvidia sürümüne yarın bakayım ben.