Makaleler
1
Amplitube'nin ücretsiz hali var ama distortion vesaire kullanmama izin vermiyor. Ucuz veya bedava düzgün çalışan başka bir yazılım da bulamadım. Haziran gibi amfi alacağım ama o zamana kadar idare edebileceğim düzgün bir yazılım var mıdır bildiğiniz? Bedava olmasa bile aşırı pahalı değilse alabilirim.

Ücretsiz olarak kullanımı en kolay, verdiği sonuç da aralarında bence fena olmayan Amped Roots önerebilirim.

Guitar Rig, Bias FX, Neural DSP, Amplitube hepsini kullanmış birisi olarak gerçeğe en yakın olanı Neural DSP idi. Tabii çalacağına türe bağlı olarak kendine uygun sürümü de bulman lazım. Neural'ın iki haftalık ücretsiz sürümleri var sitesinden indirebilirsin ama ne yazık ki ücretsiz olarak edinebileceğin bir gitar yazılımı yok. Ya sitelerinden ücretini verip satın alacaksın ya da korsan olarak deneyeceksin. Benim tavsiyem Neural DSP'ye bir bak ücretsiz birçok sürüm var. Çok metal çalmıyorsan plini gayet alternatif rock ve cleanler için güzel, metal için gojira ve fortin nameless sürümlerine bakabilirsin. Ücretleri de 100 euro civarı her birinin. Ben sadece metal çalarım diyorsan Amped Roots ücretsizde tek bir kafa ve kabin var istiyorsan dene ama Neural kadar tatmin etmeyecektir.