Crack Minecraft önermiyorum ama illahi ki kullanmak istiyorsanız TLauncher kullanabilirsiniz. Ama bazı forumlarda da kendisinin virüs içerdiği yazıyor. (İddia!)
Detaylar
Kim cevapladı?SKlauncher nasıl hocam? TL ile geçmişim var kullanması kolay ama bu olaylardan sonra içime pek sinmiyorCrack Minecraft önermiyorum ama illahi ki kullanmak istiyorsanız TLauncher kullanabilirsiniz. Ama bazı forumlarda da kendisinin virüs içerdiği yazıyor. (İddia!)
Salwyrr de trojanlarla karşılaşan insanlar gördüm bazı forumlardaHocam Salwyrr en iyisi, FPS onda yüksek ve Badlion Client en iyileri, indirin bakın.
SKLauncher hiç duymadım bunun hakkında pek bir bilgi birikimine sahip değilim maalesef.
Stardew Valley
Deneyimli
Prism Launcher offline mod.
Merhaba. Bugün size Prism Launcher'ı offline olarak nasıl kullanacağınızı göstereceğim.
İlk olarak, şu bağlantıdan dosyayı indiriyoruz: github.com/antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass/blob/main/accounts.json
Dosyayı indirdikten sonra, kopyalayıp şu dizine yapıştırıyoruz:
Sonrasında Prism Launcher'ı açıyoruz. "Hesaplar" sekmesinden "Çevrimdışı Ekle" seçeneğini tıklıyoruz, ardından istediğiniz kullanıcı adını giriyorsunuz. Evet, artık Prism Launcher'ı offline olarak kullanabilirsiniz!
İlk olarak, şu bağlantıdan dosyayı indiriyoruz: github.com/antunnitraj/Prism-Launcher-PolyMC-Offline-Bypass/blob/main/accounts.json
Dosyayı indirdikten sonra, kopyalayıp şu dizine yapıştırıyoruz:
C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Local\Programs\PrismLauncher Sonrasında Prism Launcher'ı açıyoruz. "Hesaplar" sekmesinden "Çevrimdışı Ekle" seçeneğini tıklıyoruz, ardından istediğiniz kullanıcı adını giriyorsunuz. Evet, artık Prism Launcher'ı offline olarak kullanabilirsiniz!
- Stardew Valley
- kullanma launcher offline prism launcher
- Forum: Minecraft