Yorumunuzu yeni görüyorum. Maalesef indirme konusunda çok kullanışlı bir Türk sitesi yer almıyor. Bunun için halen daha en iyisi Nyaa gibi yabancı ve popüler kaynaklardan indirip, SRT/ASS uzantılı Türkçe altyazı dosyasını atmaktan geçiyor. Altyazı sitelerinden Anime Kalesi gibi oldukça eski bir siteyi biliyor olmanız güzel bir şey. Onun haricinde Türkçe Altyazı, AniSub, AltyaziDb, SubSource, OpenSubtitles gibi sitelerden de faydalanabilirsiniz.
Ekstra olarak bazı Türk Fansub gruplarının kendi web siteleri, blog sayfaları, Discord veya Telegram grupları olabiliyor ve buralardan kendi çevirilerini Google Drive veya MEGA gibi sitelerden Upload edebiliyorlar. Bu yüzden özellikle çevirilerini beğendiğiniz belli başlı fansub grupları var ise çevirilerini bu şekilde paylaşıp, paylaşmadıklarını kontrol edebilirsiniz.
Tabii en iyi ve sizin açınızdan en kolay yöntemi halen belirtmedim. Aradığınız hemen hemen her animeyi bulabilmek, kolayca indirebilmek ve altyazı dosyaları ile uğraşmak istemiyorsanız; şüphesiz ki bunun için en iyi yöntem CloudStream uygulaması olacaktır. Epey kullanışlı bir uygulama. GitHub üzerinden kendi sayfasına gelip, APK olarak indirebiliyorsunuz. Bu uygulama için bir sürü Türk depo bulunuyor. Buradan paylaşamıyorum ancak en popüler Türk depoları biraz internet araştırması veya yapay zeka sorgusu ile kolayca bulabilir ve uygulamaya ekleyebilirsiniz. Uygulamaya ekledikten sonra depo içerisindeki istediğiniz anime sitesinin eklentisini yükleyebilirsiniz. Ardından bir anime sorgusunda bulunduğunuzda eklediğiniz eklentilere göre uygulama arama yapacak ve karşınıza çıkan sonuçlardan kolayca indirme yapabileceksiniz. İndirdiğiniz bölümleri harici olarak aktarabildiğinizi de belirtmek istiyorum. Zaten bu yüzden önerdim.