Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linux'a son kullanıcı dostu diyen bir halttan anlamıyordur. Kurarken çıkabilecek sorunlar, her donanımla (SSD bile seçebiliyor) Windows kadar iyi uymuyor ki yine sorun çıkartabiliyor ve Windows'ta yaptığımız gibi her şeyi mouse tıklamalarıyla yapamıyoruz. Ufacık bir komut yazmak bile büyük bir külfettir ve bunu hiç bir son kullanıcı yapmak zorunda değildir.

Kaldı ki ne Windows kadar çok oyun desteği var, ne Windows kadar render imkanı var, hiç bir halt yok arkadaş.
Oyun desteği, mininalist ve basitlik olarak dediğiniz gibi Windows daha iyi olabilir, ancak bu Linux'un kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben Windows 11'de birçok performans ve optimizasyon sorunları yaşıyordum Linux bu konuda daha rahat bence.

Ha hiçbir işletim sistemine kötü veya berbat demiyorum, Linux berbat değil sadece onu söylüyorum.

Oyun desteği, mininalist ve basitlik olarak dediğiniz gibi Windows daha iyi olabilir, ancak bu Linux'un kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben Windows 11'de birçok performans ve optimizasyon sorunları yaşıyordum Linux bu konuda daha rahat bence.

Ha hiçbir işletim sistemine kötü veya berbat demiyorum, Linux berbat değil sadece onu söylüyorum.

Windows 11'i ben de sevmiyorum, masaüstünde hala Windows 10 kullanıyorum.

Ve evet, belki de 10 dağıtım denemişimdir Linux tarafında ancak hiç bir Windows sorunu Linux sorunları kadar kudurtmadı beni.

Ben bu yüzden her zaman berbat gözüyle bakacağım ve bir daha asla kurmayacağım. Kaldı ki ben ofis kullanıcısı değilim renderimi de alırım oyunumu da oynarım.

Evet, son sürümü de çok farklı gözüküyordu zaten. (!)

Buna:
1723207714366.webp

Veya buna:
src_340x1912xwindows-11-de-baslat-menusu-eski-yerine-nasil-dondurulur.webp

"Ruhsuz", "ucube" tasarımlar diyen sensin. Üstüne üstlük az önce Windows 10'un milattan önce olan bir sürümünden ekran görüntüsü atıp rezil görünüyor dedin. Seninle daha fazla muhatap olmayacağım çünkü ne dersem diyeyim anlamamak için elinden geleni yapacaksın. Linux kullanıp her gün 30 tane farklı sorunun çözümünü araştırmaya devam et, ben Windows'um ile mutluyum :cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna:
Eki Görüntüle 72892

Veya buna:
Eki Görüntüle 72893

"Ruhsuz", "ucube" tasarımlar diyen sensin. Üstüne üstlük az önce Windows 10'un milattan önce olan bir sürümünden ekran görüntüsü atıp rezil görünüyor dedin. Seninle daha fazla muhatap olmayacağım çünkü ne dersem diyeyim anlamamak için elinden geleni yapacaksın. Linux kullanıp her gün 30 tane farklı sorunun çözümünü araştırmaya devam et, ben Windows'um ile mutluyum :cool:
Evet, ikisi de ruhsuz ve ucube tasarım. Fikrime katılmayabilirsin ve buna saygı duyarım, çünkü dediğim gibi, görünüşler subjektif.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna:
Eki Görüntüle 72892

Veya buna:
Eki Görüntüle 72893

Adam Windows 7 kullanıyor hala Linux'a laf ediyorsunuz. Kamera şakası falan mı? Hayatınızda kaç kere Linux kurdunuz uzun süreler kullandınız da Linux'a laf ediyorsunuz anlamıyorum. Bilgisayara Windows yerine Linux'da başlamış olsaydınız da aynı şeyi düşünecek miydiniz? Linux fanboyu falan değiliz isteyen istediğini kullanır. İşime göre işletim sistemi seçiyorum Dual boot diye bir şey var gerekirse gider macOS veya Windows kurarım.

Linux kullanıp her gün 30 tane farklı sorunun çözümünü araştırmaya devam et.

Mavi ekranınla mutluluklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.