Fikirlerim değişmedi ki hocam dünden bu güne:ROFLMAO::ROFLMAO:Daha önceki konuya da yazmıştınız bu mesajın aynısını hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Fikirlerim değişmedi ki hocam dünden bu güne:ROFLMAO::ROFLMAO:
Hocam vallahi son zamanlarda Adana dürüme sardım bende, şöyle güzelinden yapan bir yerden söyleyin. O içindeki enfes sumakla birleşmiş soğan, maydonoz, domates, yağı hafiften lavaşa ve içindeki salata malzemelerine nüfuz etmiş kebap, yanına közde acı biber ve tabii ki olmazsa olmazımız ev yapımı köpüklü ayran
Dürüm yemiyorum hocamHocam vallahi son zamanlarda Adana dürüme sardım bende, şöyle güzelinden yapan bir yerden söyleyin. O içindeki enfes sumakla birleşmiş soğan, maydonoz, domates, yağı hafiften lavaşa ve içindeki salata malzemelerine nüfuz etmiş kebap, yanına közde acı biber ve tabii ki olmazsa olmazımız ev yapımı köpüklü ayran.
Dürüm yemiyorum hocamekmeği bırakalı çok oldu benim.
Vallahi bende çok yemiyorum hocam birkaç gün önce bayağı uzun bir aradan sonra dürüm yemiştim ama tadı hâlâ damağımda, bence bir cheat yapın derim
15-20 günde bir kirli beslendiğim oluyor ama onda da dürüm yememVallahi bende çok yemiyorum hocam birkaç gün önce bayağı uzun bir aradan sonra dürüm yemiştim ama tadı hâlâ damağımda, bence bir cheat yapın derim.
15-20 günde bir kirli beslendiğim oluyor ama onda da dürüm yemem![]()
Ne yersiniz hocam?
Hamburger delisiyim hocam bir oturuşta 7 tane Wooper yiyebiliyorum
Hamburger delisiyim hocam bir oturuşta 7 tane wooper yiyebiliyorum![]()
Adana dürüm yemem deyip zincir burgercilerden hamburger yemek
Eski alışkanlık sanırım hocam, bizim gençliğimizde butikler yoktu zincir vardı. Öyle başladı öyle gidiyorAdana dürüm yemem deyip zincir burgercilerden hamburger yemek... Hocam butik burgercilerden yiyin bari nedense zincir burgercileri sevemiyorum ben sizi bilmem ama.
- Makaleler
- 4
Kirmizi et iceren tum yemekler. Tek bir seye daraltmak zor benim icin mecbur genis tuttum.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-