Sadece 9 Aralık'ta samsung 64gb evo plus hafıza kartını almışım o da 75 tl kuponda alt limit hatası olduğundan istediğiniz üründe kullanabiliyordunuz. N11 konusunda çok haklısınız nasıl hâla devam edebiliyor bilmiyorum, doğru düzgün kampanya görmüyoruz ve neredeyse kimse bir şeyler almıyor hatta yakında büyük bir ticaret sitesi kapanıcak dendiğinde aklıma Gittigidiyor değilde N11 gelmişti. (hatta amazon hariç diğerki hiç bir siteyi kullanmadığımı farkettim, amazon adamdır onun sayesinde kitaplığımı doldurdum)
Screenshot_2024-06-13-23-47-34-702.webp

Bir kere yapmadım, çevremde çok geniştir bu tür yerlerde onlarda yapmadı, ürün satışı yaptığım zamanlarda da kullandığım bir platform olmadı, ama kullanan var herhalde ayakta kalıyor.

N11, PTT gibi adını şanını duymadığım sitelerden alışveriş yapmadım hiç, platformda aksilik yaşamam durumunda alışveriş sitelerinin arkamda duracağını düşünmediğim
için uzak durdum.

Amazon ve Trendyol ile yola devam. 👍

Hiçbir zaman. Trendyol'u da kullanacaksam evdeki ahalinin hesabından alıyorum. Sonuna kadar Amazon. Sıkıntı çıkartmıyorlar.

Açıkçası hâlâ nasıl ayakta duruyor şaşırıyorum. Tanıdığım kimse kullanmıyor, hiçbir yerde adı geçmiyor, unutulmuş durumda. Kapanmadan önce GittiGidiyor'un hâlâ bir görünürlüğü vardı, bunlarda onu da göremiyorum. Ben sanırım buradan en son 2018'de alışveriş yapmıştım.

Hiç.