Geçen gün bir akram için PTT AVM den bir ürün aldım. 2 gün sonra sipariş ettiğim ürün kalmadığını söylemek için bireysel bir numara tarafından arandım ve "PTT AVM veya N11 üzerimden vermiş olduğunuz ürünümüzden kalmamış, eğee isterseniz muadili bir ürün gönderimi sağlayalım" demisti. PTT AVM benim iletişim bilgini neden satıcı ile paylaşıyor, hadi bunu geçtim satıcı beni neden arıyor. Akrabama ilk başta Amazon dan alalım demiştim ama ikna edememiştim.

1718315783780.webp

Arka aktarıcı paldır küldür dağılmıştı yolda. Bu elemanı hala kullanıyorum.

Macun almıştım, bu arada öneririm MX4'ten daha güçlü ve dayanıklıdır gençler paranızı çöpe atmayın.
1718319877259.webp

Geçen hafta akü ve şort aldım. Geçen ay JBL telefon kulaklığı aldım. Alışverişlerim gayet sorunsuzdu. Yani işime yarayacak fırsatlar denk geldikçe alışveriş yapıyorum. Üstüne sürekli verdikleri indirim kuponları ile beni çekiyorlar şahsen.

N11 o kadar kullanılmıyor ki baktığımız motor yağının 4 litresi Hepsiburada'da 1300 iken aynı satıcı olmasına rağmen N11'de 1000 idi.

Nays hesaplarıyla 6 kutu birden alınca satıcı N11 diye bir yer olduğunu hatırlayıp ertesi gün 1500 yaptı :D