Lan fiyata bak be, şu an böyle olsa herhalde bir torba alırdım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
n11 güzel bir site aslında. Resmi satıcılardan alışveriş yaparsan sorun yok. Xiaomi TV Box S - 2nd Gen almıştım, sağlam geldi ve çalışıyordu. Ama evdekiler istemeyince 2 gün sonra iade ettim, sorunsuz bir şekilde param da iade edildi.
Açıkçası hâlâ nasıl ayakta duruyor şaşırıyorum. Tanıdığım kimse kullanmıyor, hiçbir yerde adı geçmiyor, unutulmuş durumda. Kapanmadan önce GittiGidiyor'un hâlâ bir görünürlüğü vardı, bunlarda onu da göremiyorum. Ben sanırım buradan en son 2018'de alışveriş yapmıştım.
1.5 2 yıl önce sistemimi komple oradan aldım daha da kullanmadım.
Ben de anlamadım bu kadar kötüleyeni, adı sanı duyulmamış diyen bile var. Reklamlarda ne kadar Trendyol ve HB görüyorsam N11'i de o kadar görüyorum ki zaten çok eskiden beri piyasada olan bir site.n11 güzel bir site aslında. Resmi satıcılardan alışveriş yaparsan sorun yok. Xiaomi TV Box S - 2nd Gen almıştım, sağlam geldi ve çalışıyordu. Ama evdekiler istemeyince 2 gün sonra iade ettim, sorunsuz bir şekilde param da iade edildi.
2016-2017 zamanında çok reklamı olurdu.Ben de anlamadım bu kadar kötüleyeni, adı sanı duyulmamış diyen bile var. Reklamlarda ne kadar Trendyol ve HB görüyorsam N11'i de o kadar görüyorum ki zaten çok eskiden beri piyasada olan bir site.
Duolingo'da sürekli onbironbironbir on üzerinden onbir diye çıkıp duruyor 2 reklamdan biri n11. Bir de Duolingo'nun sesi kısık olduğu için sesi açıyorum ve bir anda ONBİRONBİR diye bağırmaya başlıyor reklam, sinirim bozuluyor.
Adguard DNS yardımcı olabilir.Duolingo'da sürekli onbironbironbir on üzerinden onbir diye çıkıp duruyor 2 reklamdan biri n11. Bir de Duolingo'nun sesi kısık olduğu için sesi açıyorum ve bir anda ONBİRONBİR diye bağırmaya başlıyor reklam, sinirim bozuluyor.
Ben Duolingo'yu bırakmıştım. Bu daha mantıklıymış. Denerim, teşekkürler.
2021’de yaptım sanırım. Onda da mecburiyetten, yanlış anlaşılmasın. Sitenin tasarımı, altyapısı falan bana gram güven vermiyor.Açıkçası hâlâ nasıl ayakta duruyor şaşırıyorum. Tanıdığım kimse kullanmıyor, hiçbir yerde adı geçmiyor, unutulmuş durumda. Kapanmadan önce GittiGidiyor'un hâlâ bir görünürlüğü vardı, bunlarda onu da göremiyorum. Ben sanırım buradan en son 2018'de alışveriş yapmıştım.
Keşke Gittigidiyor kapanmasaydı. eBay ortaklı bir şirketti, ve hizmetlerinden de ben çok memnundum. N11 ile Gittigidiyor hizmet kalitesi olarak kıyasa açık değildi bence.