Daha önceden bu sorunla ilgili konu açılmıştı. Değişimi yapılmıştı. (Konuyu bulursam linkini bırakırım.)

Ayrıca sadece PSU olarak düşünmeyin. Hiçbir parça %100 kusursuz değildir zaten. Sadece sorun yaşama ihtimaliniz düşük. Bu konuya takılmayın.

Kronik denilecek düzeyde olmasa da o modelde de sorun yaşayanlar olmuştu.

Nasıl bir sorun bu bu arada?

Hızlı şekilde yağ eksilmesi, bazılarında CW gibi bir ses.

Firma bunu mailde cevaplamış fan bearing nose diye bir sıkıntı yok yani kulağını kasaya dayarsan ne sesler duyarsın takıntılı kişiler sorun zannediyor.

Değişim yapılmış mı ve bunlar yeni mi eski seriler mi?

@Yusuf7878 hocam ne düşünüyorsunuz? Yani ben bir ürktüm şimdi alayım mı almayayım mı konusunda. Bunlar düzeltildi mi şimdi? Değişim yapmışlar mı?

Evet değişim yapıldı. Ayrıca eski serileri.

Çekinmeniz gereken bir durum yok.

O zaman sorun yok. Fan konusunda bilgili misiniz? Önerdiğiniz Lian Li galahad II Lite performance modeli aldım bu arada. Çok önerilmişti 800 lira da pek umurumda olmadı garanti de çok güvenilir geldi. Fan olarak Thermalright TL-M12-S düşünüyorum.

O zaman sorun yok. Fan konusunda bilgili misiniz? Önerdiğiniz Lian Li galahad II Lite performance modeli aldım bu arada. Çok önerilmişti 800 lira da pek umurumda olmadı garanti de çok güvenilir geldi. Fan olarak Thermalright TL-M12-S düşünüyorum.
Push-pull yapmayacaksanız bence ekstra bir fana gerek yok. Lian Li'nin fanları oldukça kaliteli.

Ha illa değiştirmek istiyorsanızda yazdığınız fanlarda kaliteli bir model.