Alıyorum be. Hocam garip bir istek olacak ama ben şimdi siparişi vereceğim doğru seri gelsin diye bir email atacağım. Tam nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Nasıl karıştırmadan anlatabilirim adamlara?

Sen yazının ana kısmını oluştur sonra o kısmı ChatGPT'ye düzeltmesi için yolla. Gayet iyi bir şekilde düzeltiyor zaten. Ya da yazayım direk:

Merhaba,

Yakın zamanda Enermax D. F. X 1200W modelini satın aldım, fakat aklımda bir soru var. 2023 yılında bu güç kaynaklarının fanlarında yağ sızmasıyla ilgili bir problem yaşanmıştı. Benim bulunduğum bölgede hâlâ eski seriler satılıyor. Bu nedenle, seri numarasından ürünümün yeni seriye ait olup olmadığını öğrenebilir miyim?

Seri numarası ve kutu bu şekilde:

Seri numarası ve kutunun fotoğrafını koyarsın.

Teşekkürler.

Sen yazının ana kısmını oluştur sonra o kısmı ChatGPT'ye düzeltmesi için yolla. Gayet iyi bir şekilde düzeltiyor zaten. Ya da yazayım direk:

Merhaba,

Yakın zamanda Enermax D. F. X 1200W modelini satın aldım, fakat aklımda bir soru var. 2023 yılında bu güç kaynaklarının fanlarında yağ sızmasıyla ilgili bir problem yaşanmıştı. Benim bulunduğum bölgede hâlâ eski seriler satılıyor. Bu nedenle, seri numarasından ürünümün yeni seriye ait olup olmadığını öğrenebilir miyim?

Seri numarası ve kutu bu şekilde:

Seri numarası ve kutunun fotoğrafını koyarsın.

Teşekkürler.

Hocam elime ulaşmadan Gaming.Gen.TR'e email atacağım. Seri numarasını bilmiyor olacağım. Dual bearing fan konusunda. Hocam bir de neden enermax ve neden FSP değil?

@YusufEymen,

1757438247236.webp

1757438279828.webp

Doğrudan soğutucuların sıcaklık verisi yok. Sadece iç kısmındaki genel sıcaklık verisi var.

Hocam elime ulaşmadan Gaming.Gen.TR'e email atacağım. Seri numarasını bilmiyor olacağım. Dual bearing fan konusunda. Hocam bir de neden enermax ve neden FSP değil?

Enermax F/P olarak güzel. Aynı fiyata 1200W alıyorsun. Tabii -'leride var yok değil.

O response ne oluyor ve bunlar FSP almak için nedenler mi?

Belli değil o. O sebeple ona bakmak doğru değil. Güç kaynağı örneğin %100 yükteyken birden milisaniyelik %200 yüke çıkartılıyor. O sıradaki voltaj regulasyonunu ölçüyor o test. Ekran kartının spike atması gibi düşün.