Her gün konu açar, takıldığı yerde olmuyor işte yazar. Bence ne istediğini de kendi de bilmiyor. Boş boş takılıyor bilgisayarda, vakti bol.
Recep hocam biz Berkehan Çepni V2 beklerken olmadı şimdi.
Her gün konu açar, takıldığı yerde olmuyor işte yazar. Bence ne istediğini de kendi de bilmiyor. Boş boş takılıyor bilgisayarda, vakti bol.
Duygularıma, hislerime tercüman oldunuz, müteşekkür oldum.Her gün konu açar, takıldığı yerde olmuyor işte yazar. Bence ne istediğini de kendi de bilmiyor. Boş boş takılıyor bilgisayarda, vakti bol.
Bunu kesinlikle boş bir vaktimde izleyeceğim, harika bir şeye benziyor.
Twitter hesaplarına da bakın. Levent Pekcan çocuğumu öldürdü tarzında paylaşımlar var.İşin Reddit ayağı falan da var, gitmiş İngilizce postlar falan atmış. Okurken az kalsın gülmekten geberiyordum.
Twitter hesaplarına da bakın. Levent pekcan çocuğumu öldürdü tarzında paylaşımlar var.
Buraya mı geldi bu?Geçen buradaki konusunda RB'ın annesine de küfür etmişti. Harbiden sıkıntılı bir eleman, dayakla falan adam olmaz.
İşin Reddit ayağı falan da var, gitmiş İngilizce postlar falan atmış. Okurken az kalsın gülmekten geberiyordum.