Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Eşcinselliğin doğuştan olduğuna dair kesin bir kanıt yok çünkü bilim bunu çözemedi daha. Bu sadece bir teoridir. Ayrıca psikolog, psikiyatrist ve tanıdığım başka bir psikolojik çalışanla konuştum ve genel kabulün bu yönde olduğu, Amerika Psikiyatri Birliği 'nin de bu şekilde bir tutum sergilediği de bilinir. DSÖ' de DSM V hastalık kriterlerini karşılamadığı sebebiyle hastalık listesinden çıkarıp normal varyasyon olarak nitelemeye başlamıştır. Bilimsel makale sunamam, illa ki vardır. Ben sadece kendi araştırmalarımı yaptım. Ayrıca cinsel yönelimin doğuştan olduğuna dair çok acı bir olay da yaşandı. Adamın adını unuttum. Cinsel organı yanıyor, yerine vajina yapılıyor vs. vs.Konuda iddia ettiğiniz şeyin kaynağını belirtmeniz lazım.
Dediğim gibi yani kesin bir sebep bulunamadı bilim tarafından. Her neyse dediğim gibi isterse doğuştan isterse keyfinden. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok. Ancak bu durumu reklam yapan şahıslardan nefret ediyorum sağda solda bağırıp bayrak asan saçma sapan yürüyüşler yapan kişiler. Gereksiz işler.Eşcinselliğin doğuştan olduğuna dair kesin bir kanıt yok çünkü bilim bunu çözemedi daha. Bu sadece bir teoridir. Ayrıca psikolog, psikiyatrist ve tanıdığım başka bir psikolojik çalışanla konuştum ve genel kabulün bu yönde olduğu, Amerika Psikiyatri Birliği 'nin de bu şekilde bir tutum sergilediği de bilinir. DSÖ' de DSM V hastalık kriterlerini karşılamadığı sebebiyle hastalık listesinden çıkarıp normal varyasyon olarak nitelemeye başlamıştır. Bilimsel makale sunamam, illa ki vardır. Ben sadece kendi araştırmalarımı yaptım. Ayrıca cinsel yönelimin doğuştan olduğuna dair çok acı bir olay da yaşandı. Adamın adını unuttum. Cinsel organı yanıyor, yerine vajina yapılıyor vs. vs.
Pcman80
Üstün
Hocam sizin tercihiniz, biz neden sizin g*y olduğunuzu biliyoruz? Ve dine ters. Tamam, forumun yüzde sekseni ateist ama yine de yapmayın hocam. Ben bu bilgiyle artık TYT'den çıkıp LGS'den kaç puan aldığımı öğrenmek için LGS'ye girince mi karşıma çıkacak? Lütfen, bunları gözümüze sokmayın.
Eş cinsellik kalıtsal değil psikolojik bir durumdur böyle bir durumda psikoloğa gitmek en doğrusu olur.
Ama dediğim gibi bana göre eş cinsellik psikolojik bir sıkıntı.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Bir daha söylüyorum. Bu işin bencesi mencesi yok. Psikiyatri bilimi bunu normal olarak niteliyor. Hiçbir şey bilmiyorsanız benim yaşadığımdan bir şey çıkarırsınız. Normalde bilim bilim diye söylersiniz ama bilim bunu deyince karşıt oluyorsunuz.Eş cinsellik kalıtsal değil psikolojik bir durumdur böyle bir durumda psikoloğa gitmek en doğrusu olur.
Kimse senin masalına uymak zorunda değil. Memnun değilsen yeşil forumun kapısı açık, seni bekliyor.Hocam sizin tercihiniz, biz neden sizin g*y olduğunuzu biliyoruz? Ve dine ters. Tamam, forumun yüzde sekseni ateist ama yine de yapmayın hocam. Ben bu bilgiyle artık TYT'den çıkıp LGS'den kaç puan aldığımı öğrenmek için LGS'ye girince mi karşıma çıkacak? Lütfen, bunları gözümüze sokmayın.
Ayrıca neden "g*y" yazdınız? Sanki utanılacak bir şey.
Bir daha söylüyorum. Bu işin bencesi mencesi yok. Psikiyatri bilimi bunu normal olarak niteliyor. Hiçbir şey bilmiyorsanız benim yaşadığımdan bir şey çıkarırsınız. Normalde bilim bilim diye söylersiniz ama bilim bunu deyince karşıt oluyorsunuz.
Bence yerine "benim düşüncem" dersem daha doğru olur muş.
- Makaleler
- 4
Gozune soktugu falan yok istemiyorsan tiklamazdin konuya ki ana sayfaya bile cikmiyor konu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347