Kimsenin pek umurunda olmamalı diye düşünüyorum. İsterseniz gidin saksılara ilgi duyun; konu kişisele bağlamadığı sürece umurumda değil. Ayrıca kim kimle ilişki yaşıyorsa normal bir ilişkiden farkı olmamalı, bas bas bağırıp duyurmaya da gerek yok.

Kimse kimsenin neye ilgi duyduğunu bilmek de zorunda da değil. Reklam yapılmadığı sürece gaayet normal bir durum; abartılacak, utanılacak, çekinecek hiçbir şey yok. Doya doya yaşayın hayatınızı :).

Konu çok uzadı. İsteyen istediğini yapsın. İsteyen istediğine inansın. Neden aramaya gerek yok. Bilim de psikolojide umurumda değil. İyi günler.

Eşcinselliğin doğuştan olduğuna dair kesin bir kanıt yok çünkü bilim bunu çözemedi daha. Bu sadece bir teoridir. Ayrıca psikolog, psikiyatrist ve tanıdığım başka bir psikolojik çalışanla konuştum ve genel kabulün bu yönde olduğu, Amerika Psikiyatri Birliği 'nin de bu şekilde bir tutum sergilediği de bilinir. DSÖ' de DSM V hastalık kriterlerini karşılamadığı sebebiyle hastalık listesinden çıkarıp normal varyasyon olarak nitelemeye başlamıştır. Bilimsel makale sunamam, illa ki vardır. Ben sadece kendi araştırmalarımı yaptım. Ayrıca cinsel yönelimin doğuştan olduğuna dair çok acı bir olay da yaşandı. Adamın adını unuttum. Cinsel organı yanıyor, yerine vajina yapılıyor vs. vs.
Eşcinselliği daha önce araştırmadım ilgide duymadım. Bu yorumu sadece yukarıdaki cevabınıza ithafen yazıyorum.

Bir durum hakkında kesin bir bilgi yoksa, ispatlanmış ise ancak görüşlerinizi yazarsınız, kesin bir dille bilgilendirici metinler yazılması doğru olmaz. Ayrıca teori denilen şeyi bu kadar basite indirgeyemezsiniz. Yapılan bilimsel araştırmalar sonucu ortaya atılan hipotezlerdir. Evrim bir teoridir, görelilik bir teoridir bunlar hakkında pek çok bilgiye sahibiz ve reddedemeyiz. Sizin açıklamanızda teori hakkında hiç bir bilgiye sahip değilseniz o teori değil ancak varsayım olur.

Bir durum hakkında kesin bir bilgi yoksa, ispatlanmış ise ancak görüşlerinizi yazarsınız, kesin bir dille bilgilendirici metinler yazılması doğru olmaz. Ayrıca teori denilen şeyi bu kadar basite indirgeyemezsiniz. Yapılan bilimsel araştırmalar sonucu ortaya atılan hipotezlerdir. Evrim bir teoridir, görelilik bir teoridir bunlar hakkında pek çok bilgiye sahibiz ve reddedemeyiz. Lakin sizin açıklamanızda teori hakkında hiç bir bilgiye sahip değilseniz o teori değil ancak varsayım olur
Cinsel yönelimin reddedilip değiştirilmeye çalışılması kişiyi intihara sürükleyebiliyor. Buradan anlarsınız. Ben sadece mevcut psikiyatri görüşünü dile getiriyorum. Herhangi bir psikiyatristi çevirir iseniz benim dediklerimi diyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsel yönelimin reddedilip değiştirilmeye çalışılması kişiyi intihara sürükleyebiliyor. Buradan anlarsınız. Ben sadece mevcut psikiyatri görüşünü dile getiriyorum. Herhangi bir psikiyatristi çevirir iseniz benim dediklerimi diyecektir.
Fakat burada (çoğunlukla) insanlar g*y değil, siz buraya bunu yazarak kanayan yarayla tuz gölüne giriyorsunuz.

Dediğim gibi konu hakkında bilgim yok sadece yazdıklarınızı baz alarak yanıt verdim. Sonuç olarak bu sizin hayatınız, başka insanların hayatına müdahale etmediğiniz sürece istediğinizi yapabilirsiniz.

Dediğim gibi konu hakkında bilgim yok sadece yazdıklarınızı baz alarak yanıt verdim. Sonuç olarak bu sizin hayatınız, başka insanların hayatına müdahale etmediğiniz sürece istediğinizi yapabilirsiniz.
Burada konu ben değilim ki. Konu genel olarak globaldeki dışlanma sorunu. İnsanların sırf cinsel yönelimden ötürü dışlanmasına flash vurmak istedim sadece. Ama bunu kimse anlamadı.