Detaylar
Kim cevapladı?Bu dışlanmanın temel sebebi saçma sapan yürüyüşler. Cinsel yönelimler insanların gözüne sokulursa elbette tepki gösterilecektir.Burada konu ben değilim ki. Konu genel olarak globaldeki dışlanma sorunu. İnsanların sırf cinsel yönelimden ötürü dışlanmasına flash vurmak istedim sadece. Ama bunu kimse anlamadı.
Yani dünyada şöyle kızlar varken aklım almıyor[ nasıl yoldan sapabiliyorsunuz ?
"Böyle erkekler varken nasıl gay olamıyorsunuz?" Gibi bir soru, bu soru.
Ayrıca yoldan sapmak gibi saçma sapan bir terim kullanarak hakaret etmeniz de seviyenizi gösteriyor.
mr.esat
Üstün
Fizyolojinize uymayan hormon dengesine sahip olmanın, psikolojik olarak da kendi fiziksel eşey karakterlerine ait olmamanın hastalık olduğunu düşünmekteyim. Bunu yazarken "sen gaysın senin ben ta" mânasında yazmıyorum, banane istediğiniz gibi yaşayın. Kendi yatak odanız sadece sizi ve partnerinizi ilgilendirir, lakin bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Benim bu düşüncem de sizin içi pek bir şey ifade etmese gerek, umarım gay olmanız yüzünden daha fazla baskı hissetmezsiniz.
Hastalık olarak nitelendirmem de aşağılama amacı güden bir şey değil, sürekli bu ifademi okuyanlar saçma tepki veriyor. Bedeninizde bir uyumsuzluk söz konusu, üreme fonksiyonlarınızı sağlıklı bir şekilde yerine getiremiyorsunuz. Bu sağlık sorunu demek. Tedavi olun falan da demiyorum, ben böyle düşünüyorum arkadaşım. Nasıl mutlu oluyorsanız öyle. Huzurlu hayatlar dilerim, hayırlı akşamlar.
Hastalık olarak nitelendirmem de aşağılama amacı güden bir şey değil, sürekli bu ifademi okuyanlar saçma tepki veriyor. Bedeninizde bir uyumsuzluk söz konusu, üreme fonksiyonlarınızı sağlıklı bir şekilde yerine getiremiyorsunuz. Bu sağlık sorunu demek. Tedavi olun falan da demiyorum, ben böyle düşünüyorum arkadaşım. Nasıl mutlu oluyorsanız öyle. Huzurlu hayatlar dilerim, hayırlı akşamlar.
Bunun reklamının kesinlikle yapılmaması ve kişinin yöneliminin sadece kendi içerisinde tutması gerekir.Dediğim gibi yani kesin bir sebep bulunamadı bilim tarafından. Her neyse dediğim gibi isterse doğuştan isterse keyfinden. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok. Ancak bu durumu reklam yapan şahıslardan nefret ediyorum sağda solda bağırıp bayrak asan saçma sapan yürüyüşler yapan kişiler. Gereksiz işler.
Son düzenleme:
Virtual Guardian
Başarılı
Şahsen bende gayliği hastalık olarak düşünüyorum.
Yemin ediyorum aynı benim gibi bir adamsın helal olsun.Eşcinselliğin doğal bir süreç olduğuna asla katılmayıp psikolojik ve tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. Normalleştirilebilecek bir şey değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca yoldan sapmak gibi saçma sapan bir terim kullanarak hakaret etmeniz de seviyenizi gösteriyor.
Sana iki saat boyunca kız ve erkek ilişkinin normal olduğunu ve eş cinselliğin yoldan sapma veya bir hastalık olduğunu anlatırdım, fakat anlayacak kapasite olsa zaten yazdığımı hakaret olarak algılmazdın.(ne yazdığın veya ne tepki verdiğin umurumda değil konuyu takipten çıkıyorum)
Katılıyorum
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı