Şu anda okul harici kendisi ile görüşmüyorum görüşmem de zaten. Ama escinsel ya da LGBT'li bireyler o kadar da korkunç insanlar değiller aksine gayet kültürlü ve bilinçliler en azından benim tanıdığım böyle.
Aslında LGBT destekçilerinin şamar oğlanı olması normal.
Buradaki problem cinsel yönelim değil, bu sapkınlıklarını halkın gözüne sokmaları ve çocuklara fikrini benimsetmek istemeleri.

Bu mevzu bir kenara dursun cinsel yönelimin dâhâ aile planlamasını etkileyen yüzü var, çiftleşmeyen nüfusu devletler beğenmez; adamlar halkın sırtına milyarlarca borç takmışlar, ekonominin büyümesini sağlayan kelle olmazsa borcu nasıl ödeyecekler? 😂

Buradaki problem cinsel yönelim değil, bu sapkınlıklarını halkın gözüne sokmaları ve çocuklara fikrini benimsetmek istemeleri.

Bu mevzu bir kenara dursun cinsel yönelimin dâhâ aile planlamasını etkileyen yüzü var, çiftleşmeyen nüfusu devletler beğenmez; adamlar halkın sırtına milyarlarca borç takmışlar, ekonominin büyümesini sağlayan kelle olmazsa borcu nasıl ödeyecekler? 😂
Evet sapkınlık konusunda katılıyorum. Hastalık, bana göre ve tedavi edilmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu göze sokma muhabbetini dincilerde yapıyor aslında iki kısımda kendi hallerinde takılsa her şey stabil şekilde ilerler.

Hocam bu göze sokma muhabbetini dincilerde yapıyor aslında iki kısımda kendi hallerinde takılsa her şey stabil şekilde ilerler.
Hepsi birbirinden beter, sağcı-solcu-leopard 1 destekçisi falan derken boş işler, millet uygar olmayı becerebilse sorunumuzu kalmayacak bu cennet coğrafyada.

İyiymiş ya, herkes doğduğunda hangi cinsiyette olmak istediğine karar veriyor, RPG oyununda mıyız? Neysen o olarak doğmuşsun, psikolojik rahatsızlığı lütfen genetiğe bağlamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu okuduktan sonra Türk halkinin kurtarilamaz bir vaka haline geldigini daha da anladim. Dine ters diyen mi dersin hastaliktir diyen mi? Biseksuel birisi olarak homofobikleri engellemek en tatmin veren şey oldu ayrica 🏳️‍🌈

Heteroseksüellikten başka bir yönelimin ister hastalık olduğunu düşünün ister düşünmeyin, kendinize şu soruyu sorun: "Bana ne?"

Sonrasında cevap verin. Cevabınız yeterince mantıklı mı? Bırakın "hasta" kalsınlar. Bunun "tedavi"sine karar verecek olan siz değilsiniz. Bulaşıcı falan da değil, merak etmeyin ve rahatınıza bakın.

Bireyler sizin rahatınızı bozuyorsa sorun yönelimden bağımsız, bireylerin davranışındadır. Ortada size kişisel olarak bir zararda bulunulmuyorsa olmayan sorunun yönelimde olduğunu düşünmek de sizin sorununuzdur diye düşünüyorum.

Baskı, baskı, baskı... Ne kadar gereksiz ve saçma. Kendi hayatınıza bakın, diğerleri sizinkine karışmadığı sürece siz de onlarınkine karışmayın. Bakın, yönelim özelinde demedim bunu. Başka daha çok konu var, aklıma gelenlerden biri de din mesela fakat konudan sapmamak için bunu hiç detaylandırmayacağım.

Bırakın kişiler hayatlarını nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın. Ne gerek vardır rahat bozmaya?

Söylediklerinizin karşıda nasıl bir etki bırakabileceğini düşünmeye çalışın, empati kurun. Kendinizce basit olduğunu düşündüğünüz yargı ve hakaretler (ediyorsanız) karşıda çok olumsuz etkilere sebep olabiliyor. Psikoloji hafife alınmaması gereken bir şey arkadaşlar, farkında olmadan pişman olacağımız şeyler söyleyebiliyoruz. Birinin sizin sözlerinizle durduk yere üzüldüğünü düşünsenize? Yaşanıyor da bu, etkiliyorsunuz gerçekten. Kendinizi ve laflarınızı hafife almayın. Bunu ara sıra ciddi ciddi düşünün derim, önemli.

Belki gerçekten ciddiye almak isteyen olur diye uzun uzun yazayım dedim. Odaklanılması gereken durum hiçbir zaman yönelim olmadı, olmaması da gerekiyor fikrimce.

Tedavisi nerede oluyor tam olarak adres verirseniz memnun olurum (!)

Buyurun: Cinsel Kimlik Bozukluğu Nedir? | Belirtileri ve Nedenleri 2023

Adres varsa ben de bi ziyaret edeyim tedavi merkezini.