Eşcinseller evlat edinebilir mi? konusu çok ayrı bir konu zaten. Bana kalırsa evlat edinecek kişi psikolojik olarak teste tabi tutulmalı ister eşcinsel olsun hetero olsun. Ama burada konu eşcinsellerin bireysel kişisel dünyalarına karışılıp karışılamayacağı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?creazy
Başarılı
Yani, evet. O yaşadığı için yani. Tabii ne kadar mantıklı olabilir bilemem. Asıl konuşulan kişiler doktorlar vb. olmalı. Sormak açısından yani.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Normalliktir, doğaldır.Anormalliktir, hastalıktır.
Normalleştirmek yerine tedavisini aramak lazım.
Anormalleştirmek yerine, anormal olduğunu düşünenlere tedavi aramak lazım. Bilimin bile hastalıktan görmediği bir şeyi biri oturma organıyla hastalık olarak ilan ediyor.
Son düzenleme:
creazy
Başarılı
Açıkçası dışarıda okulda, el ele kızlar görüyorum. Hiçbir sorun olmuıyor. Ama el ele erkek görünce insanlar okuldakiler bir garipsiyor. Yani bizim okulda sokakta, kız kızı yanağından öpünce garipsenmiyor. Ama tam tersi olursa, bayağı bir garipseniyor. O kısmı da tam çözemedim.
Eren A
Yetkin
@Hermione Jean Granger hocamın konudaki mesajlarını okuyabilirsiniz.Yani, evet. O yaşadığı için yani. Tabii ne kadar mantıklı olabilir bilemem. Asıl konuşulan kişiler doktorlar vb. olmalı. Sormak açısından yani.
- Makaleler
- 23
Zaten bu dedigim coktan oldu. Onceden tum escinselleri oyle saniyordum. Fakat yine de samimiyet kurmak istedigim turden insanlar degil kesinlikle. Bana uzak Allah'a yakin olsunlar.Kendisine hemcinslerimle ilgilenmiyorum dedikten sonra buna devam ediyorsa, o kişinin kendi karaktersizliğidir. Homoların değil.
Eren A
Yetkin
Kızların arkadaşlık ilişkileri yüzyıllardır çok daha samimi ve erkeklere göre farklıdır. Bu sebeple 7'den 70'e bir dişiyle diğer bir dişinin etkileşimini dışarıdan ne türde olduğunu anlamak zordur. Ama erkeklerin birbirleriyle olan arkadaşlıkları ve etkileşimleri daha keskin fiziksel sınırlara sahiptir, bu sebeple dışarıdan daha anlaşılabilirdir. Umarım anlatabilmişimdir.Açıkçası dışarıda okulda, el ele kızlar görüyorum. Hiçbir sorun olmuıyor. Ama el ele erkek görünce insanlar okuldakiler bir garipsiyor. Yani bizim okulda sokakta, kız kızı yanağından öpünce garipsenmiyor. Ama tam tersi olursa, bayağı bir garipseniyor. O kısmı da tam çözemedim.
yusufumm07
Üstün
Anormal bir durum insan hemcinsinden nasıl hoşlanır ki ? Kesinlikle hastalıktır.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.