Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşcinseller evlat edinebilir mi? konusu çok ayrı bir konu zaten. Bana kalırsa evlat edinecek kişi psikolojik olarak teste tabi tutulmalı ister eşcinsel olsun hetero olsun. Ama burada konu eşcinsellerin bireysel kişisel dünyalarına karışılıp karışılamayacağı.

Anormalliktir, hastalıktır.

Normalleştirmek yerine tedavisini aramak lazım.
Normalliktir, doğaldır.

Anormalleştirmek yerine, anormal olduğunu düşünenlere tedavi aramak lazım. Bilimin bile hastalıktan görmediği bir şeyi biri oturma organıyla hastalık olarak ilan ediyor.

Son düzenleme:
Hala eş cinsellik konuşuyorsak evet hocam.

Açıkçası dışarıda okulda, el ele kızlar görüyorum. Hiçbir sorun olmuıyor. Ama el ele erkek görünce insanlar okuldakiler bir garipsiyor. Yani bizim okulda sokakta, kız kızı yanağından öpünce garipsenmiyor. Ama tam tersi olursa, bayağı bir garipseniyor. O kısmı da tam çözemedim.

Kendisine hemcinslerimle ilgilenmiyorum dedikten sonra buna devam ediyorsa, o kişinin kendi karaktersizliğidir. Homoların değil.
Zaten bu dedigim coktan oldu. Onceden tum escinselleri oyle saniyordum. Fakat yine de samimiyet kurmak istedigim turden insanlar degil kesinlikle. Bana uzak Allah'a yakin olsunlar.

Açıkçası dışarıda okulda, el ele kızlar görüyorum. Hiçbir sorun olmuıyor. Ama el ele erkek görünce insanlar okuldakiler bir garipsiyor. Yani bizim okulda sokakta, kız kızı yanağından öpünce garipsenmiyor. Ama tam tersi olursa, bayağı bir garipseniyor. O kısmı da tam çözemedim.
Kızların arkadaşlık ilişkileri yüzyıllardır çok daha samimi ve erkeklere göre farklıdır. Bu sebeple 7'den 70'e bir dişiyle diğer bir dişinin etkileşimini dışarıdan ne türde olduğunu anlamak zordur. Ama erkeklerin birbirleriyle olan arkadaşlıkları ve etkileşimleri daha keskin fiziksel sınırlara sahiptir, bu sebeple dışarıdan daha anlaşılabilirdir. Umarım anlatabilmişimdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.