Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

27688

Çalışkan
Öncelikle hiçbir eşcinsele hakaret etmeyeceğim, sizden de etmemenizi istiyorum. Sizce eşcinsel olmak bir anormallik ya da hata mıdır? Bilimsel yönünü bilmiyorum, ancak ürememiz için karşı cinsten hoşlanılmasını gerekeceği için beynimizin normalde bu şekilde çalışması gerektiğini düşünüyorum. Eşcinsellik bana bu yüzden pek normal gelmiyor. Böyle kişilerin bir suçu yoktur muhtemelen, onlar da isteyerek bu şekilde olmadı. Ama yanlış evrimleşmiş, mutasyon falan bir şekilde bir hatayla oluştuğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hiçbir eşcinsele hakaret etmeyeceğim, sizden de etmemenizi istiyorum. Sizce eşcinsel olmak bir anormallik ya da hata mıdır? Bilimsel yönünü bilmiyorum, ancak ürememiz için karşı cinsten hoşlanılmasını gerekeceği için beynimizin normalde bu şekilde çalışması gerektiğini düşünüyorum. Eşcinsellik bana bu yüzden pek normal gelmiyor. Böyle kişilerin bir suçu yoktur muhtemelen, onlar da isteyerek bu şekilde olmadı. Ama yanlış evrimleşmiş, mutasyon falan bir şekilde bir hatayla oluştuğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gözüme göstere göstere sokulmadığı sürece kimsenin ne yaptığı hiç umrumda değil, aynısı din içinde geçerli.

Ama yanlış evrimleşmiş, mutasyon falan bir şekilde bir hatayla oluştuğunu düşünüyorum.

Mutajen olması imkansıza yakın. Belirli bir gendeki mutasyon olsaydı doğuşan itibaren veya sadece belirli koşullarda ortaya çıkardı. Ancak insanlara baktımı çok randon bir şekilde ortaya çıkıyor. O yüzden psikolojik ve hormonal oluğunu düşünüyorum bu durumun.

Hormonlar ve psikolojiyle ilgili bir sey acikcasi. Her estrojeni veya ilgili baska bir hormonu anormal olan escinsel olmuyor.

Değildir. Eşcinsel olmayan birini zorla Eşcinsel yapabilir misin? Yapamazsın. Aynı şey Eşcinsel bir birey için tersi şekilde de geçerli.
ürememiz için karşı cinsten hoşlanılmasını gerekeceği için beynimizin normalde bu şekilde çalışması gerektiğini düşünüyorum.
Aslında üreme dediğimiz olgu çoğalma içgüdüsünden çok zevk ile alakalı. Hatta tamamen zevk. Mesela kuşlar. Ürerler ama erkek kuş yumurtayı kırar veya yer. Sebebi ise dişiyle tekrar çiftleşmektir. Çoğalma arzusu değil zevk arzusu vardır. Aslında bir çok hayvan için bu geçerli. Hayvandan örnek veriyorum çünkü insanın bu yöndeki içgüdüleri çok benzer. İnsan veya hayvan fark etmiyor; neyden zevk alıyorsa onun peşinde gider. Cinsellik bir zevktir ve istemsiz bile olsa üremeyi beraberinde getirir. Eşcinsellik ise Eşcinsel kişiler için ayrı bir zevktir. Anlatabilmişimdir umarım. Doğuştan gelen bir şey.

Insanda digerlerinde olmayan, irade diye bir sey var. Biyolojik mutasyon degil de irade mutasyonu derseniz sizi anlarim, ki irade cok hizli degisen bir sey insandan insana.

Ha uzerlerine oynandigi ve atese korukle gidildigi de bir gercek. Butun teror orgutleri birlestirilmis gibi, escinsellerle cinsiyet degisikligi yapanlar niye LGBT denen seyde ayni cati altinda? Birine herhangi bir laf geldigi zaman niye hepsine gelmis gibi davraniliyor? Niye birileri gibi on yillarca ezilmis gibi propaganda yapiyorlar?

Fazla konuyu saptirmadan, kimin ne yonelimi oldugu zerre umrumda degil derdim. Ama cocuklari zorla cinsiyet degistirme ameliyatlarina sokup, farkli yonelim kesfettirme cabalarina girisip, okullarda gereksiz propaganda yaptirarak bir taraflarini milletin cocugunun suratina sallayip "sen de bizden olacaksin" ayaklarina yatan bir kitleye donustugu icin coguna mental bozukluk (disorder) deyip ya da r-word kullanip geciyorum.

Sessiz sedasiz yonelimini yasayan insanlara saygimiz var. Escinsel olmak icin sacinizi binbir renge boyayip cocuklari zorla pesinizde suruklemenize gerek yok.

Hormonların psikolojiye etkisidir, sizi cinsiyetiniz yapan hormonları doğumdan önce bir şekilde manipüle edebilseydik ne yaparsak o cinsiyete yönelirdiniz.

Arkadaşlar şuan kızlardan da hoşlanmanız, erkeklerden de hoşlanmanız veya ne tip bir şeyden hoşlanıyorsanız tamamı kimyasal bir süreç. Boşuna hastalık deyip kasmayın yani. :LOL:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.