Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anormalliktir, hastalıktır,

normalleştirmek yerine tedavisini aramak lazım. Yani sokaklarda bu normal demek yerine tedavisini arasanız normalleştirmeden daha fazla insanların hayatına dokunursunuz. Daha fazla onların hayatlarını kolaylaştırırsınız. Bu bir hastalık.

Hakaret etmeden düşüncelerinizi keşke dile getirebilseniz
Hakaret mi bu? Sizin hakaret anlayışınız ne, merak ediyorum. Herhalde size göre hastalığa hastalık demek hakaret. Size göre hastalığa, “normale göre biraz daha kötü olan” falan mı demeliyiz? Hakaret tanımınız nedir? Neye göre hakaret, kime göre hakaret?

Hakaret mi bu? Sizin hakaret anlayışınız ne, merak ediyorum. Herhalde size göre hastalığa hastalık demek hakaret. Size göre hastalığa, “normale göre biraz daha kötü olan” falan mı demeliyiz? Hakaret tanımınız nedir? Neye göre hakaret, kime göre hakaret?
"Ruh Hastalığı" demek ayrı "hastalık" demek ayrıdır arkadaşım. Ben "hastalık" tanımını da savunmuyorum ama hastalık olduğunu düşünüyorsan bu fikir hürriyetidir ve saygım sonsuzdur. Ama sen gelip "Ruh hastası" dersen bu hakarate kaçar. Şimdi Google Amcaya girip "Ruh Hastalığının" tanımını araştırmanı rica ediyorum.

Ruh hastalığı? İyi misiniz?

Elbette gayet normal bir durum. LGBT saçmalığını bir kenara bırakırsak bu tarz yönelimler doğal, karşıcinsel olmak ne kadar doğalsa biseksüellik ve eşcinsellik de o kadar doğal.
Doğal değil, normal değil. Normal olan erkek ve kadındır. Her gördüğünüz anormal durumu normalleştirmek yerine tedavisini aramayı tercih etseydiniz, belki sorun çoktan çözülürdü.

İnsanlar teşhis koymaya çok meraklı. Diplomanı göster desek, yok. Eee, ne diye yetkisiz hekimliğe soyunuyorsunuz? Suçtur bu, TCK'de cezası var. bildiğim kadarıyla.
Kendi düşüncesiymiş arkadaşın, o yüzden ruh hastası diyor eşcinsellere. Öyle bir teşhis koymuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar teşhis koymaya çok meraklı. Diplomanı göster desek, yok. Eee, ne diye yetkisiz hekimliğe soyunuyorsunuz. Suçtur bu, TCK'de cezası var.
Bugün ruh hastası olduğumu öğrendim. Sağ olsun teşhisi Techolay Sosyal kullanıcısı koydu, psikiyatristin koyamadığı tanıyı bu abi koydu Allah razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzyıllarca süredir devamını sağlayan bir durum, eşcinseliği anormal yapan bireylerin fikirleri ve kapitalist sistemdir.
Hormonlar ve arzunun bireyi eşcinsel yönelime davet etmesi şahsımın problemi değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.