Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen fikrini yazınca normal ben yazınca degil hastalık işte bir erkek bir erkeğe duygusal D olarak nasıl bağlanır? Kokusundan gülüşünden saçından vs son derece anormal ve tuhaf ya da kadın kadına aynı şey geçerli.

Sen nasıl <kadına duygusal olarak bağlanıyorsan, o da erkeğe duygusal olarak bağlanıyor. Sen yaşamadığın için bilmiyorsun. Ve tek taraflı düşünüyorsun. Son derece anormal falan değil. Asıl senin düşüncen anormal.

Sen fikrini yazınca normal ben yazınca degil hastalık işte bir erkek bir erkeğe duygusal d olarak nasıl bağlanır ?Kokusundan gülüşünden saçından vs son derece anormal ve tuhaf yada kadın kadına aynı şey geçerli.
Yaşamadığından bilmiyorsun işte zorlama istersen. Gayet de bağlanabiliyor, gayet de sevebiliyor. O olamaz diyen zihniyetinizi kendinize saklayın. İnşallah bir gün bir erkek çıkar karşısınıza da yaşarsınız bu durumu başka türlü imkanı yok anlamazsınız.

Yaşamadığından bilmiyorsun işte zorlama istersen. Gayet de bağlanabiliyor, gayet de sevebiliyor. O olamaz diyen zihniyetinizi kendinize saklayın. İnşallah bir gün bir erkek çıkar karşısınıza da yaşarsınız bu durumu başka türlü imkanı yok anlamazsınız.
Aynen hocam. Bu elemana 1000 kere anlatsak bile anlamayacak. O yüzden laf anlatmanın, tartışmanın gereği yok. Zaman kaybından itibaren sadece.

Sen zihniyetini nasıl i fikir olarak açıklıyorsan bende aynısını yapıyorum Konuyu başka tarafa çekme Sana normal bana değil beğenmiyorsan yapabileceğim ɓir şey yok.

Aynen hocam. Bu elemana 1000 kere anlatsak bile anlamayacak. O yüzden laf anlatmanın, tartışmanın gereği yok. Zaman kaybından itibaren sadece.
Zaman kaybıysa cevap yazma.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.