Eski Oyunları Oynamaya Karşı Ön Yargınız Var Mı?

• Evet

Oy: 8 14,3%
  • Hayır

Oy: 48 85,7%

• Oy verenlerin toplamı
    56

2697

Uzman
Oyun sektörü genel olarak, 2000 sonrası müthiş bir gelişme kaydetti. Artık çoğu oyuncu eski oyunları grafiklerinden, oynanışından ve oyuncunun elinden tutmayan yapısından dolayı oynamamayı tercih ediyor, ön yargılı davranıyor.

Kişisel olarak cevap verecek olursam, bu tür ön yargılarımın olmadığını söyleyebilirim. Yeni yapımların çıkmadığı dönemlerde, eski oyunları oynamak hem oyun kültürü açısından beni geliştiriyor, hem de bu oyunları genellikle zevk alarak oynuyorum.

Peki, siz eski oyunları oynamaya karşı ön yargılı mısınız?

Oyun sektörü genel olarak, 2000 sonrası müthiş bir gelişme kaydetti. Artık çoğu oyuncu eski oyunları grafiklerinden, oynanışından ve oyuncunun elinden tutumayan yapısından dolayı oynamamayı tercih ediyor, ön yargılı davranıyor.

Kişisel olarak cevap verecek olursam, bu tür ön yargılarımın olmadığını söyleyebilirim. Yeni yapımların çıkmadığı dönemlerde, eski oyunları oynamak hem oyun kültürü açısından beni geliştiriyor, hem de bu oyunları genellikle zevk alarak oynuyorum.

Peki, siz eski oyunları oynamaya karşı ön yargılı mısınız?
Eski oyunları oynayıp da yeni oyunların kalitesizliğini görünce 2015 sonrası çıkan oyunları oynamamaya başlıyorsunuz.

Ben yarış oyunlarından örnek vermek istiyorum.

Sokak yarışı kültürünü artık hiç bir oyun düzgün işlemediğinden geçen sene Xenia Canary üzerinde Midnight Club L.A.'e geri dönmüştüm. Oyun hala zamanının ötesinde bir oyun gibi duruyor. Günümüz Need for Speed oyunları ne oynanış ne de soundtrackler açısından yanına yaklaşamaz diyebilirim.

Birkaç küçük performans ayarı yapınca PES 2013 yağ gibi akıyor, zevk veriyor.
Üstüne bir de Hasan Mustan'lı Türkçe Spiker var ya... Tadından yenmiyor, Drogba ile goller atıyorum. Mis.
Ben de PES 2017'yi çok severim. Harika bir optimizasyona sahipti. Her ne kadar GT 220 denilen karttan daha güçlü olan nVidia GeForce 8800 istese de GT 220 60 FPS verebiliyor 768p orta grafiklerde.

Günümüz Need for Speed oyunları ne oynanış ne de soundtrackler açısından yanına yaklaşamaz diyebilirim.
Need For Speed Underground (2003) ve Need For Speed Hot Pursuit oynamış biri olarak katılıyorum.

Ben de PES 2017'yi çok severim. Harika bir optimizasyona sahipti. Her ne kadar GT 220 denilen karttan daha güçlü olan nVidia GeForce 8800 istese de GT 220 60 FPS verebiliyor 768p orta grafiklerde.
Vaktinde ben de PES 2017 oynamıştım, gayet iyiydi. 😀