Valla yeni aldım ama klavye ile oynayacağım diye korkuyorum ben.Bu oyunu en son 2018-2019 gibi oynamıştım ve korsan sürüm oynamıştım. Şu anda Steam'de indirimde 2.54 dolar. Bilgisayarım en yüksek ayarlarda oynattıracak seviyede ancak direksiyon setim yok. Klavye mouse ile keyif verir mi alırsam?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Vallahi yeni aldım ama klavye ile oynayacağım diye korkuyorum ben.
Dışarıdan zor oluyor. Ama araç içi bakış açısıyla daha iyi. Kolay alışırsınız.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Alınır.Bu oyunu en son 2018-2019 gibi oynamıştım ve korsan sürüm oynamıştım. Şu anda Steam'de indirimde 2.54 dolar. Bilgisayarım en yüksek ayarlarda oynattıracak seviyede ancak direksiyon setim yok. Klavye mouse ile keyif verir mi alırsam?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Müzik ile keyifle akabilir, arkadaşların dediği gibi çok beklentin olmasın. Direksiyon ile keyfi bambaşka oluyor.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Alınır.
Bu oyunu en son 2018-2019 gibi oynamıştım ve korsan sürüm oynamıştım. Şu anda Steam'de indirimde 2.54 dolar. Bilgisayarım en yüksek ayarlarda oynattıracak seviyede ancak direksiyon setim yok. Klavye mouse ile keyif verir mi alırsam?
Klavye mouse ile de keyif verir. Yalnız ana oyunun yanına mutlaka bir DLC bakın. Türkiye haritası vs varsa net kapın derim.
DarkPassenger
Başarılı
Ben G29+Shifter ile oynadığımda bile 1 saat sonra sıkmaya başlıyor sizi hayda hayda sıkar. Tabi kişiye bağlı.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-