SCS bu sene güncellemelere doyamıyor. Uzun zamandır beklenen Iveco S-Way yarın 10 Aralık'ta gelecek olan güncelleme ile oyuna eklenecek. Iveco severlere hayırlı olsun. Benim de gelmesini istediğim bir modeldi. SCS, güncellemelere bu hızda devam eder umarım. Gelmesini beklediğimiz bir çok model daha var çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Aman tanrım bunu bekliyordum yıllardır.
SCS bu sene güncellemelere doyamıyor. Uzun zamandır beklenen Iveco S-Way yarın 10 Aralık'ta gelecek olan güncelleme ile oyuna eklenecek. Iveco severlere hayırlı olsun. Benim de gelmesini istediğim bir modeldi. SCS, güncellemelere bu hızda devam eder umarım. Gelmesini beklediğimiz bir çok model daha var çünkü.
Eki Görüntüle 105961
Bi actros L mp5 gelmedi...
Talha Yiğit
Yetkin
Bunada Volvo motor atalım akşam jete.

Gerçekte görünce çok hoşuma gidiyor, farları özellikle. Gelse bayağı kullanırım herhalde.
Ben Stok seviyorum.
Gerçekte görünce çok hoşuma gidiyor, farları özellikle. Gelse bayağı kullanırım herhalde.
Ben stok seviyorum.
Kullanacağım tek şeydir Edition 3 olanı gelse özellikle üf...
Ben 40000hp 8x8 Scania'm ile rahatım.
(Gündelik teslimatlarda kullanıyorum)
(Gündelik teslimatlarda kullanıyorum)
Senin tır:
Koneko Toujou
Üstün
En eğlencelisi öyle oluyor. Sürüm değişiminden sonra kullanamadığım 100.000 HP motor modum vardı. 2 vites le geliyordu. El freni çekip gazı kökleyip el frenini bırakınca ön kaldırıyor gaz vermeye devam edersen tır ters düşüyordu
Adamlar bu oyunu Rockstar'ın GTA 5'i sağdığından daha da fazla sağdı. Oyun çıkalı 12 yılı geçti.