Evcil hayvan önerisi

Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Bakım maliyeti düşük, sevimli ve sessiz hayvan arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Sessiz bir hayvan doğru değil her hayvanın kişiliği olur. Kedi en uygunu gibi ama kedilerin maliyeti bana kalırsa çokta düşük değil. Aşıları vs çok pahalı diye biliyorum. Bakım maliyeti en düşük balık ve kuşlardır ama balıklar sevimli değil sizle çok iletişime istese de geçemez. Kuşlarda genel olarak sesli hayvanlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kopek disinda neredeyse hepsi daha ucuz. En basiti kisirlastirma ve asi fiyatları kediler ile çok farklı (Turkiye’de farkli olabilir). Ben kedi beyefendimle mutluyum, sana da oneririm eğer alerjin yoksa.
Kedi kus ve baliklara nazaran masraflı olabiliyor. Onerim kedi sahiplenmeniz.

Aklıma tavşan geldi ama onların da eğitimi sorunmuş.

Öneri için teşekkürler

Aklıma tavşan geldi ama onların da eğitimi sorunmuş.
Yok hocam uzan durun psikopat onlar ya sevimli falanda değil 2 kere besledim adımbaşı zaten dışkı yapıyorlar cinsi var mı bilmiyorum ama ikisi de beyazdı. Biri tatlıydı ama bazen ısırıyordu ve gerçekten acıtıyordu ama çok tatlı yemek yiyorlardı. Dakika başı elinde ıslak mendille gezmeyi düşünürsen al hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük maliyetli, masrafsız olan sadece balık var. Japon balığı alın fanusta besleyebilirsin. Ancak sadece bakabilirsin bağ kurman zor olur. Bağ kurabileceğin köpek ve kedi var onlarda masraflı, aşıları vs pahalı.

Balık cidden önermem bağ kurman zor olur, süs gibi durur evde ve o akvaryum temizliği cidden çok mide bulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…