Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Kedi iyidir, bakım maliyeti çok yüksek değil kum ve mama dışında pek de bi şeyi yok. Tekir almazsan sessiz ve sakin çoğu.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sessiz bir hayvan doğru değil her hayvanın kişiliği olur. Kedi en uygunu gibi ama kedilerin maliyeti bana kalırsa çokta düşük değil. Aşıları vs çok pahalı diye biliyorum. Bakım maliyeti en düşük balık ve kuşlardır ama balıklar sevimli değil sizle çok iletişime istese de geçemez. Kuşlarda genel olarak sesli hayvanlardır.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 24
Kopek disinda neredeyse hepsi daha ucuz. En basiti kisirlastirma ve asi fiyatları kediler ile çok farklı (Turkiye’de farkli olabilir). Ben kedi beyefendimle mutluyum, sana da oneririm eğer alerjin yoksa.
Kedi kus ve baliklara nazaran masraflı olabiliyor. Onerim kedi sahiplenmeniz.
Tolere
Uzman
Aklıma tavşan geldi ama onların da eğitimi sorunmuş.Sessiz bir hayvan doğru değil her hayvanın kişiliği olur. Kedi en uygunu gibi ama kedilerin maliyeti bana kalırsa çokta düşük değil. Aşıları vs çok pahalı diye biliyorum. Bakım maliyeti en düşük balık ve kuşlardır ama balıklar sevimli değil sizle çok iletişime istese de geçemez. Kuşlarda genel olarak sesli hayvanlardır.
Öneri için teşekkürlerKopek disinda neredeyse hepsi daha ucuz. En basiti kisirlastirma ve asi fiyatları kediler ile çok farklı (Turkiye’de farkli olabilir). Ben kedi beyefendimle mutluyum, sana da oneririm eğer alerjin yoksa.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yok hocam uzan durun psikopat onlar ya sevimli falanda değil 2 kere besledim adımbaşı zaten dışkı yapıyorlar cinsi var mı bilmiyorum ama ikisi de beyazdı. Biri tatlıydı ama bazen ısırıyordu ve gerçekten acıtıyordu ama çok tatlı yemek yiyorlardı. Dakika başı elinde ıslak mendille gezmeyi düşünürsen al hocam.Aklıma tavşan geldi ama onların da eğitimi sorunmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Balık alabilirsin. Yemini ver seyret. Fakat arada akvaryum temizliğini gerekli.
miraçov
Üstün
En düşük maliyetli, masrafsız olan sadece balık var. Japon balığı alın fanusta besleyebilirsin. Ancak sadece bakabilirsin bağ kurman zor olur. Bağ kurabileceğin köpek ve kedi var onlarda masraflı, aşıları vs pahalı.