Evde spor yaparak vücut yapılır mı?

yusfucuklar321 2

Uzman
Evde spor yaparak vücut yapabilir miyim? Şu anda spora gitmekteyim haftada 3 gün ancak okul başlayınca gitmeyi düşünmüyorum. Evde yapmak istiyorum. Evde barfiks çubuğu var, dambıl var, toplam 20 kg. Hem bunlar ile hem kendi yapacağım hareketler ile squat, mekik, şınav falan 6-7 ayda iyi bir değişim geçirebilir miyim?

İyi besleniyorum. Protein tozu, kreatin kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. Bir de haftada kaç gün yapmalıyım sizce?

Kesinlikle yapılır. İyi besleniyormuşsun zaten, 6-7 ayda sağlam vücut yaparsın aşırı zayıf veya kilolu değilsen. Barfiks de gelişebildiğin kadar geliş, üst vücutta bulunan neredeyse bütün kas gruplarını çalıştırıyor.

Programa da bağlı ama 4-5 gün ideal oluyor.

178 boy, 60 kg.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılır ama salon kadar etki beklemeyin. Evde makine olmadığı için mecburen çoğunlukta vücut ağırlığı kullanıyorsunuz bu da birçok açıdan iyi olsa da amaç kas kütlesi kazanıp hacimlenmekse evde sporla bunu çok iyi yapamazsınız.

Ağırlık sehpası çözersen yapabileceğin hareketler katlanır. Ben amazondan 3500 TL'ye bir tane aldım. Orta kalite ama çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…