Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim hukuk fakültesinde okuyorum, normal şartlarda hukuk alanında bir iş bakıyordum fakat pek bulamadım. Biraz daha evden daha rahat yapabileceğim ek iş fikirleri bakıyorum. Biraz da sermayem var normalde bıst ve Amerikan borsalarıyla ilgileniyorum. Bana fazla nitelik gerektirmeyecek evden yapabileceğim tercihen döviz kazanabileceğim iş fikirleri önerebilir misiniz? Piyasada çok fazla sahtekar dolaşıyor bu konuda. Hayal satılmayan gerçekçi fikirlere bakıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Fena bir fikir değil gibi. Biraz daha açabilir misin? Yabancılara mı satılacak? Hangi siteleri kullanabilirim gibisinden.Oyun hesabı alıp, %10 üstüne koyarak satabilirsiniz. Küçükken bu şekilde baya para kazanıyordum.
Hiken
Yetkin
Kaçıncı sınıfsın? Nerede yaşıyorsun? Ücretli staj bulabilirsin aslında.Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim hukuk fakültesinde okuyorum, normal şartlarda hukuk alanında bir iş bakıyordum fakat pek bulamadım.
2. sınıfım 3'e geçiyorum. İzmir'de yaşıyorum. Ankara Hukuktayım. Ama genelde yeni mezun avukatları stajyer olarak aldıkları için bir çoğu ayak işini onlara yaptırıyor. Ücretli Staj'ın Ücret kısmı komik paralara geliyor.Kaçıncı sınıfsın? Nerede yaşıyorsun? Ücretli staj bulabilirsin aslında.
Hiken
Yetkin
@Yagami Light ücretli avukatlığın ücret kısmı da komik paralara geliyor. 
Bu arada avukat olacaksan ya tanıdık bulup sadece imza alacaksın ya da o ayak işlerini öyle ya da böyle mecbur yapacaksın.
Bu arada avukat olacaksan ya tanıdık bulup sadece imza alacaksın ya da o ayak işlerini öyle ya da böyle mecbur yapacaksın.
Elbette seçtiğim meslek için bu durumun farkındayım. Lakin mesele tam olarak o değil. Milyonlar kazanan da baroya bağımlı yaşayan avukat da aynı durumu yaşatıyor. Adam nasılsa stajyer avukat var ayak işlerini ona yaptırırım deyip hiç bir şekilde para vermiyor. Milyon kazansa da asgari ücret kazansa da. Yasalar yeterince güçlü olmadığı için ezebiliyor.@Yagami Light ücretli avukatlığın ücret kısmı da komik paralara geliyor.
Ücretli avukatlık demedim bu arada ücretli staj dedim.
Hiken
Yetkin
Güzel yerlerde staj yaparsan güzel paralar da alabilirsin. Biz stajdayken asgari ücretin üstünde kazanan stajyer arkadaşlarımız vardı ancak kimse öyle hakkını vermez kolay kolay.
Ücretli avukatlık diye ben dedim. Dahi anlamındaki "-da" ekini de kullandım.Ücretli avukatlık demedim bu arada ücretli staj dedim.
Ücretli avukatlık yapmam zaten. Sömürüden başka bir şey değil bence. Zaten onun için şimdiden para kazanayım yatırım yapayım derdindeyim. İzmir'de buna uygun yerler biliyor musun?Güzel yerlerde staj yaparsan güzel paralar da alabilirsin. Biz stajdayken asgari ücretin üstünde kazanan stajyer arkadaşlarımız vardı ancak kimse öyle hakkını vermez kolay kolay.
Ücretli avukatlık diye ben dedim. Dahi anlamındaki "-da" ekini de kullandım.
Hiken
Yetkin
@Yagami Light maalesef bol kazançlı bir iş bulman için sabah akşam LinkedIn kovalaman lazım. Oradakiler de öğrenci olduğunu duyunca tırsabilir, işi bırakmayacağın konusunda karşı tarafı bir şekilde inandırmalısın.
Evden para kazanayım, işe giriş de çok zorlamasın diye bir yer bakacaksan çağrı merkezi ve telefondan satış işleri var aklıma gelen sadece. İzmir'de bir yer hiç bilmiyorum.
Evden para kazanayım, işe giriş de çok zorlamasın diye bir yer bakacaksan çağrı merkezi ve telefondan satış işleri var aklıma gelen sadece. İzmir'de bir yer hiç bilmiyorum.