Tamam iyi akşamlar sizi de işinizden ettim kusura bakmayın tekrardan.
@4323 Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama şuan karışık şeyler oluyor ben temmuz ayının sonunda cihazı servise gönderdim bakım için tabii göndermeden oyun testleri falan yaptım kayıtlarını aldım neyse 1 hafta sonra geri geldi baktım sıcaklıklar düşmek yerine tam tersi daha da arttı servisi 2-3 kez aradım böyle böyle diye 100 dereceye kadar normal diyor 100 dereceyi geçerse anormallik vardır dediler cihaz oyunda 95 derecenin altına düşmüyor, sürekli throttle yiyor lobide gezindiğim halde ve servis buna normal Excalibur laptoplar bunlara dayanıklı üretilmiştir diyor hangi laptop işlemcisi 95 üstü dereceye dayanıyor ben dayanacağını sanmıyorum. Şuan 6502 sayılı kanunun 13. maddesine göre bu ayıplı hizmet olarak geçiyor bu sabah yasal süreç ekibinden birisi aradı dedi ki cihazı incelemeden bir şey yapamayız cihaz serviste testlerden geçmiştir diyor yaptıkları test cihazı açma kapatma testleri falan mı acaba soruyorum ne testleri yapıldı diye laboratuvar ortamında yapıldı diyor uzatılıyor da uzatılıyor. En sonunda diyorlar siz başvuruyu yapabilirsiniz dediler ne yapmalıyım bilmiyorum var mıdır bir fikriniz?