Geçmiş konularını bilmem. Bir iki konuda karşılaştık onlarda gördüm sizi.Geçmişte açtıgım konuya bakabilirsin maalesef bu laptopu ben almadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Monster almam diyordum ama almak zorunda kaldım bir sorun çıkmadı hala oyunlar da FPS değeri iyi. Zamanında bakım yaptım. Ama bir daha Monster almam gibi kullandığı termal blok beni tatmin etmedi.
Arkadaşımda G870 laptop var o da FPS konusunda şikayetci.
Arkadaşımda G870 laptop var o da FPS konusunda şikayetci.
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'dan bu forumda neden nefret ediliyor, çevremdeki ben de dahil olmak üzere çoğu Monster kullanıcısı memnun.Gecmis olsun, Monster'a da Casper'a da bulasmayacan bu hayatta
Aklima bu video geldi
Monster'dan bu forumda neden nefret ediliyor, çevremdeki ben de dahil olmak üzere çoğu Monster kullanıcısı memnun.
Memnun olan adamların çokluğuyla değil elindeki üründe sorun olan adamlar firmayla iletişim kurduğunda ilgili sorun çözülüyorsa asıl bir firma iyidir ve sevilir. Şanslıysan sorun çıkmayacak şekilde ürünler üreten, soğutmadan plastik kalitesinden falan çalıp 4050 yerine 4060 koyan "yerli ve milli" laptop üreticileri bir sorun çıktığında o aletin üstündeki kendi firmasının logosunu tanımazdan geliyor. Bu konudaki ürünü ele alalım mesela, normal bir firma olsa bakar bu ürün grubu sorunlu geri çağırma politikası başlatır hepsini ya tamir eder ya da değiştirir ya da iade verir. Değişim yapıp başka model verelim deseler verecekleri adam gibi çalışacağı garantili model yok ellerinde. YouTube kanallarına beleş giden laptoplar var görmüşsündür adam elindeki ürüne güveniyor yolluyor yolladığı kanal da övüyor güzel reklam yapılmış oluyor ama bu Casper ve Monster yanaşmıyor ürünle ilgili gerçek deneyimlerini izleyicilere sunan kanallara beleş laptop yollamaya. Yoksa yüz binlerce kişi her gün izlediği adamın dandik laptop yüzünden sinir krizi geçirdiğini ve küfür ettiğini izleyip firmadan daha da soğuyacak.
Casper gibi fason markalar alınmaz diye söylüyoruz ama nafile…1 aydır kullandığım Excalibur G870 laptopu hakkında konusmak istiyorum. Tek kelime ile Rezil bir laptop. Valorant'ta işlemcinin çökmesi, 300 FPS ile başlayıp 25 FPS'ye kadar düşüyor oyunlarda. İlk işim şikayet edip paramı geri almak. Böyle laptoplar almayın, aldırmayın. Aynen kardeşim yerli malı güzel harbi gece gece sinir oldum.
Ofis laptopu bile olamaz bu laptop satıp ya da iade edip su lanet makineden kurtulacağım en kısa sürede
Ben de Excalibur G770 kullanıyorum 3-4 yıldır, bayağı şanslıymışım işimi fazlasıyla görüyor, uzun süre sorun yaşamadım, tabii birkaç ay önce fanlarından adeta dizel motordan çıkan ses gibi sesler geliyordu iki tane fan satın alıp fanları yeniledim, kurtuldum bu sesten. Tabii şu anda daha uyguna daha iyi markalar mevcut bu marka alınmaz bu yüzden, risk alıp öneriyorum demem, ben şanslıydım sadece.
- Makaleler
- 19
Hocam bence Excalibur marka bir laptop almanız en büyük hata, geçmiş olsun.1 aydır kullandığım Excalibur G870 laptopu hakkında konusmak istiyorum. Tek kelime ile Rezil bir laptop. Valorant'ta işlemcinin çökmesi, 300 FPS ile başlayıp 25 FPS'ye kadar düşüyor oyunlarda. İlk işim şikayet edip paramı geri almak. Böyle laptoplar almayın, aldırmayın. Aynen kardeşim yerli malı güzel harbi gece gece sinir oldum.
Ofis laptopu bile olamaz bu laptop satıp ya da iade edip su lanet makineden kurtulacağım en kısa sürede
Bozend
Uzman
- Makaleler
- 2
Hocam bence Excalibur marka bir laptop almanız en büyük hata, geçmiş olsun.
Hocam eski konularimda yazmıştım zaten ben şehir dışındayken babam almış ben ASUS TUF falan istiyordum ama nolsun
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-