Bozend

Uzman
Makaleler
2
1 aydır kullandığım Excalibur G870 laptopu hakkında konusmak istiyorum. Tek kelime ile Rezil bir laptop. Valorant'ta işlemcinin çökmesi, 300 FPS ile başlayıp 25 FPS'ye kadar düşüyor oyunlarda. İlk işim şikayet edip paramı geri almak. Böyle laptoplar almayın, aldırmayın. Aynen kardeşim yerli malı güzel harbi gece gece sinir oldum.

Ofis laptopu bile olamaz bu laptop satıp ya da iade edip su lanet makineden kurtulacağım en kısa sürede

Kasa sebebiyle throttle yiyip FPS düşmesi yiyor olabilir. Pek kaliteli kasalar kullanmiyorlar genelde, G870 icin durum nasıl bilmem ama. Gecmis olsun, Monster'a da Casper'a da bulasmayacan bu hayatta. @Recep Baltaş hocamin Casper nefretinin var bi' sebebi. 😛

Casper antisi oldum harbi boşta laptop uçak motoru gibi ses çıkartıyor yav böyle şey mi olur?

Geçmiş olsun. O cihazı mağazada görmüştüm. Fan sesi gerçekten motor gibi ses çıkarıyor :)
Sadece Casper değil, Everest, Rampage, Turbox, Izoly gibi türk markaları da alınmaz. Teknoloji konusunda geri kalmış bir ülkeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 yıl önce Casper almıştı abim, 2 yıl sonra benim elime geçti. Elime geçti ama menteşe kırık ve fan deli gibi dönüyordu. 3-4 yıl ben kullandım. Bu kadar kötü, leş ve ısınan laptop kullanmadım. Ondan sonra kaç marka laptop geçti hiçbiri Casper gibi ısınıp performans düşüren ve kasası dandik laptoplar değildi. Kasa dandikliği geçtim yazılım desteği kötü zayıf bir markaydı. BIOS güncellemesi yok, istesen dosyaları kurması dert.

Senin hatan bence sormadan laptop alman olmuş. Yıl 2024 olmuş bu laptop sorunlu olduğunu bilmen gerekliydi. Şimdi anladım Windows 11 çökme ve hatalarını.

12 yıl önce Casper almıştı abim, 2 yıl sonra benim elime geçti. Elime geçti ama menteşe kırık ve fan deli gibi dönüyordu. 3-4 yıl ben kullandım. Bu kadar kötü, leş ve ısınan laptop kullanmadım. Ondan sonra kaç marka laptop geçti hiçbiri Casper gibi ısınıp performans düşüren ve kasası dandik laptoplar değildi. Kasa dandikliği geçtim yazılım desteği kötü zayıf bir markaydı. BIOS güncellemesi yok, istesen dosyaları kurması dert.

Senin hatan bence sormadan laptop alman olmuş. Yıl 2024 olmuş bu laptop sorunlu olduğunu bilmen gerekliydi. Şimdi anladım Windows 11 çökme ve hatalarını.

Geçmişte açtıgım konuya bakabilirsin maalesef bu laptopu ben almadım