Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, destekliyor.
semiconductor.samsung.com
Hatta burada da kabaca desteklendiği yazıyor:
Malum, Exynos 2200'de Xclipse GPU'su barınmakta.
Samsung Announces Game Changing Exynos 2200 | Samsung Semiconductor EMEA
The new premium mobile processor comes with hardware-accelerated ray tracing and state of the art Arm-based processing technology.
Just In: Old Exynos chip beats newest Snapdragon in raytracing performance!
Benchmark tests have revealed that Samsung's Exynos 2200 chipset used in the Galaxy S22 beats the Snapdragon 8 Gen 2 processor in raytracing.
www.sammobile.com
Thanos
Üstün
Evet öyle, NVIDIA'nın kullandığı kartları isimlendirmesi, tâbi bunun da açıklaması var "şu tür özelliklere sahip kartlarda kullanıyoruz" diye ama tarayıcıda arayabilirsin.
Bilgisayar tarafını konuşursak Ray Tracing'e ek olarak AMD'nin geliştirdiği path tracing teknolojisi de var. Pt yine vir tür ışın izleme teknolojisi ama başarısız bir çıkış yaptı.
Bir de NVIDIA'nın geliştirdiği DLSS teknolojisi var, RT ve Pt'den farklı olarak bir tür görüntü ölçekleyen eknoloji.
Halihazırda DLSS 2.0 - 3.0 mevcut.
DLSS 3.5 teknolojisi tanıtılmıştı ama oyunlar için sundular mı bilmiyorum.
Pt NVIDIA'nın geliştirdiği bir teknoloji hocam yanlışınız var onu düzelteyim. Diğer mesajlarınıza gelirsek DLSS, telefonlara sunulmadı.
- Makaleler
- 1
O zaman onu ben karıştırdım AMD tarafındaki bir teknoloji ile, benim hatam.Pt NVIDIA'nın geliştirdiği bir teknoloji hocam yanlışınız var onu düzelteyim.
DLSS'nin telefonlara sunulduğunu belirtmedim.Diğer mesajlarınıza gelirsek DLSS, telefonlara sunulmadı.
Thanos
Üstün
O zaman onu ben karıştırdım AMD tarafındaki bir teknoloji ile, benim hatam.
DLSS'nin telefonlara sunulduğunu belirtmedim.
O da benim hatam kusura bakmayın. Belirttiniz diye görmüştüm.
- Makaleler
- 1
Işın izleme teknolojisinden bahsederken ona da değineyim dedim, sonradan konuyu okuyanlar yararlanır.O da benim hatam kusura bakmayın. Belirttiniz diye görmüştüm.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-