Detaylar
Kim cevapladı?S25 FE alacağım, Exynos 2400'ün bilinen bir sorunu var mı? Çok ısınır mı veya şarjı çabuk bitirir mi?
Z flip 7FE ile kullanmaktayım ve evet oyundayken ısınıyor. Pil konusunda 4000MAH kullandığım için ben öğlen 1 kere gece 1 kere şarj ediyorum Full kullanımda. S25 FE daha yüksek bir bataryaya sahip olduğu için daha iyi performans alacaksınız. Yalnız oyun performansı çok iyi bana göre.
25457 57
Başarılı
Z flip 7FE ile kullanmaktayım ve evet oyundayken ısınıyor. Pil konusunda 4000MAH kullandığım için ben öğlen 1 kere gece 1 kere şarj ediyorum Full kullanımda. S25 FE daha yüksek bir bataryaya sahip olduğu için daha iyi performans alacaksınız. Yalnız oyun performansı çok iyi bana göre.
Oyun oynanmayacak. Görüntülü konuşma, film izleme gibi şeyler için kullanılacak.
S24+ ya da bunu alın, hiç başka bir şey düşünmeye gerek yok. Oyun oynanmıyormuş zaten, ısınma mevzusunu unutun hocam. Pil dediğim gibi bir şey diyemem ancak 7-8 saat çıkarır full kullanımda. Ben 4000 ile 6 saat çıkarıyorum. 5000 diye biliyorum S25 FE'yi. O da full kullanımda 7-8 saat gider. Sürekli kullanılmazsa tüm gün çıkar. Bir de ben 120 Hz kullanıyorum sürekli.Oyun oynanmayacak. Görüntülü konuşma, film izleme gibi şeyler için kullanılacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
25457 57
Başarılı
Peki şebeke sorunları veya farklı sorunlar var mı?S24+ ya da bunu alın, hiç başka bir şey düşünmeye gerek yok. Oyun oynanmıyormuş zaten, ısınma mevzusunu unutun hocam. Pil dediğim gibi bir şey diyemem ancak 7-8 saat çıkarır full kullanımda. Ben 4000 ile 6 saat çıkarıyorum. 5000 diye biliyorum S25 FE'yi. O da full kullanımda 7-8 saat gider. Sürekli kullanılmazsa tüm gün çıkar. Bir de ben 120 Hz kullanıyorum sürekli.
Hayır bir problem yaşamadım.Peki şebeke sorunları veya farklı sorunlar var mı?
- Makaleler
- 6
Katlanan cihazlarla normal cihazlar farklı hocam. S25 FE ondan daha az ısınacaktır şahsen.
Ben genel olarak duyuyordum Exynos'ların ısındığını. Bir de deneyimleyince doğru diyorlar dedim kendi kendime. Ama ısı farkı olabilir tabii ki haklısınız.Katlanan cihazlarla normal cihazlar farklı hocam. S25 FE ondan daha az ısınacaktır şahsen.
25457 57
Başarılı
gesaffelstein 34
Üstün
- Makaleler
- 1
Kronik sorunu yok, aşırı ısınma sorunu da yok. Günümüz standartlarında gayet yeterli bir işlemci.