Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Windows 11 için de geçerli.
BIOS güncel değildir, takılmayın.
Kullanırsınız, Fast Boot Windows 8 ile hayatımıza girdi.BIOS'ta Fast boot ozelliginin acik fakat Windows 10 icin oldugu yaziyordu ben bunu Windows 11'de kullanamaz miyim?
Anakart: MSI Pro H610M-G DDR4.
0emiray
Yetkin
Windows 11'de fast boot özelliği var.
www.windowscentral.com
How to enable or disable fast startup on Windows 11
If you notice boot problems, fast startup may be the feature to blame — here are the steps to disable (or enable) it on Windows 11.
www.windowscentral.com
Kullanırsınız fakat özellikle de SSD'niz varsa bomboş teknoloji.
NVMe diske kurulu Windows'um ve ben de Fast boot kullanıyorum, hızlanma var açılışta, neden bomboş acaba?
Kullanırsınız, Fast boot Windows 8 ile hayatımıza girdi.
Windows 11'de Fast boot özelliği var.
![]()
How to enable or disable fast startup on Windows 11
If you notice boot problems, fast startup may be the feature to blame — here are the steps to disable (or enable) it on Windows 11.www.windowscentral.com
Kullanırsınız fakat özellikle de SSD'niz varsa bomboş teknoloji.
NVMe disk e kurulu Windows'um ve bende Fast boot kullanıyorum, hızlanma var açılışta neden bomboş acaba?
Ama Windows 10 yaziyordu BIOS'ta.
Windows 11 için de geçerli.
BIOS güncel değildir, takılmayın.
- Makaleler
- 9
Windows 8 ready olan Laptop/anakartlarda gördüm.
Fast boot, bazı bileşenleri hibernate eder bazılarını tamamen kapatır. SSD gibi edevatlarda boot etme süremiz zaten sıfır olduğu için azaltılması o kadar da gerekli olmayan 1 saniye için özellikle sistem kurtarma gibi mevzular için sorun çıkartıyorsunuz. Hibernate modunda olan OSun olduğu disk üzerinde oynama yapmak da pek sağlıklı değil, boot edemediğim de oldu bu sebepten dual boot kullanırken Windowsu bozup.NVMe diske kurulu Windows'um ve ben de Fast boot kullanıyorum, hızlanma var açılışta, neden bomboş acaba?
Pek önemli bir şey değil özellikle de SSD varsa, kapatın gitsin.