Detaylar
Kim cevapladı?Rehber: ProtonVPN ile Fatih'e Bağlanmak
Bu rehberde sizlere ProtonVPN ile Fatih'e nasıl bağlanılır onu göstereceğim. 1. Öncelikle Play Store'den strongSwan'ı indirin. 2. Bu linkten sertifikayı indirin. Üzerine tıklayın. strongSwan'ı seçin. Sonra Import Certificate butonuna tıklayın. 4. strongSwan'da Add VPN profile'a dokunun. 5...
Merhaba arkadaşlar. Dyk kursunda Fatih ağına bağlandım ancak proton VPN çalışmıyor.
ProtonVPN uygulamasının çalışarak internet erişimini gerçekleştirmeyi nasıl sağlayabilirim?
Eki Görüntüle 17628
Eki Görüntüle 17629
Eki Görüntüle 17630
Hotspot Shield deneyebilirsiniz Fatih ağına bağlıyken hotspot Shield kullanıyordum.
The Shorekeeper
Üstün
Fatih ağında VPN'lerin engellenmesinden dolayı çalışmıyor.
CyberCihan
Başarılı
- Makaleler
- 2
İlginç, mobil cihazımda en verim aldığım VPN Proton :/Proton artık evimdeki internette bile çalışmıyor. Stealth ile de giremiyorum artık.
TÜrkiye genelinde engelleme kararı alındı. O aracın illa bir VPN olması gerekmiyor da sadece sitelere giriş yapacaksanız cloudflare WARP kullanın.İlginç, mobil cihazımda en verim aldığım VPN Proton :/
@Falconpolat ?
Betternet deneyebilirsin.
Merhaba arkadaşlar. DYK kursunda Fatih ağına bağlandım ancak Proton VPN çalışmıyor.
ProtonVPN uygulamasının çalışarak internet erişimini gerçekleştirmeyi nasıl sağlayabilirim?
Eki Görüntüle 17628
Eki Görüntüle 17629
Eki Görüntüle 17630
Hocam ayarlardan iletişim kuralını değiştirmeyi denediniz mi?