Makaleler
2
Şu anda yaklaşık 5 masaüstü ve 8 dizüstü bilgisayarım var. Çoğu eski cihazlarım, bazılarını ise sadece zevk için almıştım. Ancak artık odamda çok fazla yer kaplıyorlar ve ne yapacağımı bilemiyorum. Satmak istesem zor olur, çünkü yaşadığım bölgede ikinci el bilgisayarlara ilgi duyan veya alan pek kimse yok. Sizce bu durumda ne yapabilirim?

Satmak istesem zor olur, çünkü yaşadığım bölgede ikinci el bilgisayarlara ilgi duyan veya alan pek kimse yok. Sizce bu durumda ne yapabilirim?
Bence en doğrusu satmak olur, illa şehirden olmasına gerek yok şehir dışında da olabilir, kargo ile gönderirsiniz.

Sunucu amaçlı kullanabilirsin birkaç öneri vereyim

Pi-Hole
Minecraft Server
NAS Server
Özel E-Posta
Web Site Host Etmek
Akılı Ev

olmadı satarsın

Sunucu amaçlı kullanabilirsin birkaç öneri vereyim

Pi-Hole
Minecraft Server
NAS Server
Özel E-Posta
Web Site Host Etmek
Akılı Ev

olmadı satarsın
Çoğunu Raspberry Pİ'da yapıyorum.Ama eminimki işime yarayacak kullanım alanları bulurum. (Akıllı ev yapamam ev zaten 30 metrekare sığamıyorum.)

Çoğunu Raspberry Pİ'da yapıyorum.Ama eminimki işime yarayacak kullanım alanları bulurum. (Akıllı ev yapamam ev zaten 30 metrekare sığamıyorum.)
Unutmuşum onu da ekleyim Torrent Box yapabilirsin ihtiyaçın olan şey geniş bir disk alanı ve wireguard.

Wireguard ile vpn yapılandırması yapıp lokal ağdaymış gibi torrent boxtan indirme yapabilirsin sonarr radarr gibi araçlar ile bunları otomasyona bağlayabilirsin.