Steam'de %50 indirime girip 35 dolara düşmüş, alırsam bilgisayarda ilk defa FIFA almış olacağım. Çoğunlukla kariyer modunda takılırım gibi ama online taraflarına da girişebilirim belki. Sizce değer mi? Alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?wallywestr
Uzman
alınmaz online tarafı deli eder adamı hiç gerek yok
Genelde kariyer kısmını oynarım. Alınmaz mı yine de?alınmaz online tarafı deli eder adamı hiç gerek yok
wallywestr
Uzman
sadece kariyer kısmı oynuyorsanız ve son 2 oyuna sahip değilseniz alınır ama aceleniz yoksa şubat mart gibi daha da büyük indirimler gelir oyuna o zaman da alabilirsinizGenelde kariyer kısmını oynarım. Alınmaz mı yine de?
Gamepass'ten FIFA 21 falan oynamıştım en son, o zamandan beri kariyer yapmıyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yok ama en fazla yüzde kaç indirime girer ilerleyen zamanlarda?sadece kariyer kısmı oynuyorsanız ve son 2 oyuna sahip değilseniz alınır ama aceleniz yoksa şubat mart gibi daha da büyük indirimler gelir oyuna o zaman da alabilirsiniz
wallywestr
Uzman
tahminen kış indiriminde %60 girer, şubatta 70 veya üstü görebilir ama ondan emin değilimGamepass'ten FIFA 21 falan oynamıştım en son, o zamandan beri kariyer yapmıyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yok ama en fazla yüzde kaç indirime girer ilerleyen zamanlarda?
Onursandros
Becerikli
Steam'de %50 indirime girip 35 dolara düşmüş, alırsam bilgisayarda ilk defa FIFA almış olacağım. Çoğunlukla kariyer modunda takılırım gibi ama online taraflarına da girişebilirim belki. Sizce değer mi? Alınır mı?
Sadece kariyer modu oynarım dersen football Life 26 indir derim PES 21 modu zaten oynanış gayet zevkli.
Hocam PES 21'de bayağı bir saatim var, hem sıktı hem de FIFA 22'den beri full FIFA oynuyorum artık (arkadaşların evinde veya PS cafede vs.) FIFA'ya bayağı bir alıştım, eskisi gibi güzel gelmiyor PES.Sadece kariyer modu oynarım dersen football Life 26 indir derim PES 21 modu zaten oynanış gayet zevkli.
27.99 dolar yüzde 60 indirim gösteriyor şu an. Origin ve Steam de.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-