Bence bu sezon bir Anadolu takımının Fenerbahçe'ye karşı en iyi oynadığı maçlardan biri.

Alanyaspor defans bölgesinden topu çok güzel çıkarıyor. Eğer GS düzgün press yapmazsa bize sıkıntı çıkarabilirler. Bu arada Alanyaspor'u tebrik ediyorum.

TFF sitesinde yazan yazı.

"A) Temas Anı: Ayağa Basmanın oluştuğu an, top oynama mesafesinde ise; bu hareket 'geç kalınmış' bir müdahale olarak değerlendirilemez. Bu durumda hız ve şiddet olmadığında Sarı Kart gösterilmemelidir."

Geç kalınmış bir müdahale ise sarı kart gösterilebilir, şiddete bağlı olarak kırmızı kart. Tadic'in pozisyonu geç kalınmış bir müdahale değildi. Kendisini çekemeyeceği bir pozisyondu.

Alanyaspor defanstan topu çok güzel çıkarıyor. Eğer GS düzgün press yapmazsa bize sıkıntı çıkarabilirler. Bu arada Alanyaspor'u tebrik ediyorum.
Bende bunu fark ettim. Alanyaspor dersine iyi çalışmış. Topla çok az oynasa bile yaptığı ataklar ile rakip savunmayı düzgün bir şekilde dağıtıp gol atmayı başardı. Eğer son dakikalarda Alanya'dan bir gol daha gelseydi şaşırtıcı olmazdı.

TFF sitesinde yazan yazı.

"A) Temas Anı: Ayağa Basmanın oluştuğu an, top oynama mesafesinde ise; bu hareket 'geç kalınmış' bir müdahale olarak değerlendirilemez. Bu durumda hız ve şiddet olmadığında Sarı Kart gösterilmemelidir."

Geç kalınmış bir müdahale ise sarı kart gösterilebilir, şiddete bağlı olarak kırmızı kart. Tadic'in pozisyonu geç kalınmış bir müdahale değildi.
Tadiç göz teması kuruyor fiziksel temas ettiği bölgeyle. ve hüküm bu maddeden çıkıyor. Net Sarı. Tartışmayın Utanmanız olsun biraz

Bende bunu fark ettim. Alanyaspor dersine iyi çalışmış. Topla çok az oynasa bile yaptığı ataklar ile rakip savunmayı düzgün bir şekilde dağıtıp gol atmayı başardı. Eğer son dakikalarda Alanya'dan bir gol daha gelseydi şaşırtıcı olmazdı.

Yanlış hatırlamıyorsam Alanya neredeyse gol atıyordu ve top direğe gitmişti. Zaten Galatasaray'a muhtemelen topu vereceklerdir ve Fenerbahçe'ye oynadığı gibi oynayacaklardır. Oynarlarsa bizim presimizi kırabilirler, işimiz Mertens'e kaldı. Mertens düşmezse GS'yı zirveye taşır götürür.