Bende bunu fark ettim. Alanyaspor dersine iyi çalışmış. Topla çok az oynasa bile yaptığı ataklar ile rakip savunmayı düzgün bir şekilde dağıtıp gol atmayı başardı. Eğer son dakikalarda Alanya'dan bir gol daha gelseydi şaşırtıcı olmazdı.
Alanyaspor defans bölgesinden topu çok güzel çıkarıyor. Eğer GS düzgün press yapmazsa bize sıkıntı çıkarabilirler. Bu arada Alanyaspor'u tebrik ediyorum.
Arkadaşlar pek bilinmese de Alanya'da futbol çok önemsenir. Neredeyse Tüm beldeleri de 2. 3. liglerdedir. (Mahmutlar,Kestel) gerek turizmi ve lüks olmasıyla yabancı oyuncularda çoğunlukla gelir. Fatih Tekke Hoca underrated bir hocadır. Özellikle önde baskı ve dinamik futbola hakimdir. Böyle eyyamlar olmasa açık söylüyorum Farka gidilirdi bu maçta. Taraftar sorunu olmasa Alanya en potansiyelli Anadolu takımıdır.

Bitirdiler*

Arkadaşlar pek bilinmese de Alanya'da futbol çok önemsenir. Neredeyse Tüm beldeleri de 2. 3. liglerdedir.

Hocam, Alanya'da okuyan ve Alanyaspor'un çoğu maçlarına giden arkadaşım sayesinde iyi bilirim. Sağ olsun onunla eğlencesine futbol muhabbeti yaparız, onun muhabbeti sayesinde bir şeyler öğreniyoruz. :)