Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Galatasaray'lı olduğumu baştan belirteyim. En son Galatasaray - Fenerbahçe maçında gerçekten Galatasaray çok kötü top oynadı. Ya fazla heyecanlı çıktılar, ya da bilerek yapıldı gibime geliyor. Yine de Galatasaray'ın bu seviyede kötü top oynaması hiç iyi değildi.

Şimdi Fenerbahçe ikili averajda önde, aradaki puan farkı ise 3'e düştü. Yani eğer önümüzdeki hafta Galatasaray, Konyaspor'a yenilip Fenerbahçe İstanbulspor'u yenerse (ki kesin yener diye düşünüyorum) Fenerbahçe şampiyon oluyor.

Sizce Fenerbahçe'nin ciddi ciddi şampiyon olabilmesi mümkün mü?

Not: Lütfen konuda mümkün olduğunca tarafsız ve objektif olmaya çalışalım. Gereksiz bir fanatiklik veya kavga çıkarmayalım.

Son düzenleme:
Ne olur ne olmaz fener şampiyonluğuna 1.200 TL atacağım en azından kulaklık ve monitör parası çıkarırım yoksa kuru kuruya rezil kepaze olmuş olurum.

Anadolu takımları Galatasaray'a çalışıyor. Yani yok gibi ama ben berabere bekliyorum maç sonucunu.(YTD)

İhtimal ihtimaldir. Futbol söz konusuysa %1 ihtimale bile dört kolla sarılmak gerekir. Not: Galatasaraylıyım. Tedbiri elden bırakırsak, rakibi küçümsersek neler olduğunu dün çok iyi gördüğümüzü düşünüyorum. Herkes şapkasını önüne alıp düşünecek.

Fenerbahçenin şampiyonluk ihtimali yok bana göre. Sırf Galatasarayı yendiler diye umutlandılar ama hala Galatasaray 1 puan alması halinde şampiyon olacak. Galatasaraya 1 puan yetiyordu, geçen sezon ise Fenerbahçeye 2 maçtada kurdukları üstünlükten dolayı herkes bu maçın çok rahat Galatasarayın kazanacağını düşündü, oyuncular ve taraftarlar rehavete kapıldı.. Mert Hakan Yandaşın sürekli olay çıkartıp taraftarları ve oyuncuların aklına girdi resmen. Taraftarlar Mert Hakana küfür etmekten takımı desteklemeyi unuttu. 10 kişi oynamalarına rağmen iyi oynayıp kazandılar.

Ama Galatasarayın her şampiyon olduğu sezonda Fenerbahçeye hep yenildiğini veya puan verdiğini görmüşsünüzdür. Galatasaray son 5 haftasına lider girdiği 15 sezonda da şampiyon oldu, Mayıs aylarında çok güçlü oynayan bir kulüp. Galatasaray öldü sanarsın ama bir anda çıkar cenaze namazını kıldırır bu hep böyleydi. Fenerbahçenin şampiyon olması hala mucize bana göre ama gerçekten olurlarsa valla tebrik ederim, seneler sonra çooook anlamlı bir şampiyonluk olur onlar adına.

Hiç maç takip etmiyorum, takım tutmuyorum. Dün arkadaşlarım Galatasaraylı diye maça bakmak istedim. Konserdeydik ve Ceza vardı. Birden Fenerbahçe gol atınca, konser yarıda kesildi gibi oldu. 'Her zaman her yerde en büyük Fener!' diye bağırmaya başladılar. Galatasaraylılar da 'Her zaman her yerde en büyük Cimbom!' demeye başladı. Sonra Ceza geldi susturdu herkesi. Ama futboldan anlamayan biri olarak yorumlamak isterim. Galatasaray 10 kişiye nasıl kaybetti acaba? Maçı izleyen biri anlatabilir mi?