Ülkenin kurucularına bile böyleler. Kutsal bir liderleri yok. Dogmaları yok. Her vatandaş için hizmet verebiliyorlar. Hristiyan Müslüman yahudi. Çok zor olmamalı onlar kadar adil olmak.
Bir devletten daha ne beklenir ki.

Yavaş gelin hocam, bu ülkede halka hizmet büyük bir lüks. Türk halkı alışamaz buna, köle gibi kullanılmak istiyor bizimkiler.

İyi bir müslüman herkese karşı hoşgörülü olmalıdır. Olmuyorsa kendi problemi. Sen de onun seviyesine düşersen ne anlamı kalır?
Müslümanların hepsi böyle demiyorum. Şeriatçıların hepsi böyle. Şeriat ile yönetilen ülkeleri görüyoruz. Kadını güya Kuranı yaktı iddiası ile yakmak, kesmek, araba altında ezmek vs. Şeriatçı insanların kafa yapısı aynıdır. İşi gelince benim dinim bana senin dinin sana der. İşi gelince şeriat diye bağırır kafa kesmeye gelir. Şeriatçı insanla konuşarak anlaşamazsın. Müslüman demiyorum bak şeriatçı diyorum.

Böyle tabirler hiçbir zaman hiçbir şey için kullanılmasa daha iyi bence. Ne gerek var bu tarz kelimelere. Eminim hakaret etmeden de anlaşabiliriz.

Kesinlikle. Erdoğan'ın böyle çok fazla şeriat konuşması olmasa bir yere kadar normal karşılardım, ama incil yakılsa yine göz altına alınırdı ve normal derdim, ama dediğim gibi son zamanlarda laiklik ayak altına alındı.

Kesinlikle. Erdoğan'ın böyle çok fazla şeriat konuşması olmasa bir yere kadar normal karşılardım, ama incil yakılsa yine göz altına alınırdı ve normal derdim, ama dediğim gibi son zamanlarda laiklik ayak altına alındı.

Ya adamların ne yaptığı belli değil.
Bugün "sokayım" kelimesi için kadını göz altına alıyorlar.
Yarın bir başkası bu tabiri kullansa kıllarını kıpırdatmazlar. Yaptıkları insan psikolojisi ile oynamak.

Cinayet işlerseniz Twitter'da gündeme girerek 1 haftada evinize polis gelir ama ülke laiktir ve biz şeriatla yönetilmiyoruz tarzında cümleler kurarsanız sabah evinizi polis ekipleri basar. Artık şaşırma duygumu kaybettim.

Kendini böyle ifade etmesi çok yanlış. Evet şeriat olayı vs. tamam ama kullandığı çok ağır bir üslup. Fakat Feyza'ya gösterilen muamelesi de ayrı bir olay. Kimler neler yapıyor ona rağmen tutuklanmayıp serbest bırakılıp dışarıda paşa keyfi gezebiliyor. İşte bu yüzden yargı sistemi düzelmeli. Kişiden kişiye göre yargı olmamalı, düzgün yargı sistemi olmalı.