Bu kişinin "Trans çocuklar vardır" diye paylaşımı yok muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bu kişinin "trans çocuklar vardır" diye paylaşımı yok muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Doğrudur hocam muhtemelen. Sözleriyle gündeme çok geliyor.
Feyza Altun samimi bir insan değil, dolayısıyla bu "laik ataklarında" da samimiyet yok. Şöyle bir gözaltı şekli de yok.
Yesil fontlu şeriat bayrağı açan zırtoyu pataklayan Ege Akersoy'a çekilen muameleyi hatırlayalım. 4 yıldan yargılanacak o genç.
Yesil fontlu şeriat bayrağı açan zırtoyu pataklayan Ege Akersoy'a çekilen muameleyi hatırlayalım. 4 yıldan yargılanacak o genç.
- Makaleler
- 1
Yesil fontlu şeriat bayrağı açan zırtoyu pataklayan ege Akersoy'a çekilen muameleyi hatırlayalım. 4 yıldan yargılanacak o genç.
Şu çocuğu nasıl savunabiliyorsunuz? Bir insana zarar vermeye hakkı yok ve kan revan olmuş adamın ağzı. Ayrıca o bayrak şeriat bayrağı falan değildi. Ki diyelim ki öyle isteyen istediğini yapabilir özgürlük ya sonuçta? Şeriata küfür edende özgür, isteyende özgürdür.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
O çocuğu üstelikte uzun süre çıkarmadılar ve linçlediler. O yapılan eyleme izin verilmesi bile ayrı bir olay.
Feyza altun gün içerisinde şeriata karşı çok sert ve kürfür etme gerekçesiyle göz altına alındı. Evinde 20 polis arama yaptığı söyleniyor:
![]()
Feyza Altun gözaltına alındı! 13 polis ve savcı Altun'un evinde arama yapıyor
Avukat Feyza Altun gözaltına alındı.www.aksiyon.com.tr
Haklı kadın.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Şu çocuğu nasıl savunabiliyorsunuz? Bir insana zarar vermeye hakkı yok ve kan revan olmuş adamın ağzı. Ayrıca o bayrak şeriat bayrağı falan değildi. Ki diyelim ki öyle isteyen istediğini yapabilir özgürlük ya sonuçta? Şeriata küfür edende özgür, isteyende özgürdür.
Cumhuriyetin düzenini bozmak amaçlı bir eylem ifade özgürlüğü değildir. Bayrak şeriat bayrağı olmasa bile eylemde açık açık şeriat istiyoruz diye bas bas bağırarak söylediler. Yoksa herkes istediği eylemi yapmakta özgürdür, devletin düzenini bozma eylemi özgürlük değildir.
technoimam
Başarılı
Bazı insanlar çok saçma konuşuyor kardeşim neyin saygısından bahsediyorsun? Şeriat bir saçmalıktır sanane olum benin dinimden?
Ülkede sadece ocak ayında diyanete ne kadar para harcandı bir bakın daha neyin şeriati olum ne alaka?
Çok şeriat isteyen varsa yallah arabistana.
Kadın hakaret edince eleştirenler farkındamısınız şeriat isteyenler ana yasaya karşı gelenler özgürlüğümüzü elimizden almak isteyenler bu kişiler suç işlerken utanmayacak ama biz buna laf edince saygılımı olacağız?
Saygıdan bahsedenler şeriat ile yönetilen afganistana gitsin ben inanmıyorum desin ve görsün saygıyı.
Tüm şeriat destekçilerine so..
Ülkede sadece ocak ayında diyanete ne kadar para harcandı bir bakın daha neyin şeriati olum ne alaka?
Çok şeriat isteyen varsa yallah arabistana.
Kadın hakaret edince eleştirenler farkındamısınız şeriat isteyenler ana yasaya karşı gelenler özgürlüğümüzü elimizden almak isteyenler bu kişiler suç işlerken utanmayacak ama biz buna laf edince saygılımı olacağız?
Saygıdan bahsedenler şeriat ile yönetilen afganistana gitsin ben inanmıyorum desin ve görsün saygıyı.
Tüm şeriat destekçilerine so..
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-